Özçeller Grup İle Osmaniye’de yepyeni bir yaşam başlıyor

Osmaniye’ye yeni yatırım yapan Özçeller Grup, şantiye alanında kahvaltılı basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Eryılmaz Haddecilik Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Eryılmaz, genç ve başarılı girişimciler Ahmet Eren ve Ertan Eren, Kendirliler Haddecilik Yönetim Kurulu Üyesi Taner Kendir, Aydınlı Grup Yönetim Kurulu ÜyesiFerhat Aydın, Genç MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Yusuf Arslan, çok sayıda genç işadamı ve basın mensupları katıldı.

Özçeller Yönetim Kurulu Üyesi ve Osmaniye proje sorumlusu İlyas Uğur Çelebi, yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi: 25 yıldır inşaatın yanı sıra gümrük işleri takibi, tarım ve demir çelik ürünleri ve pazarlama alanlarında faaliyet gösteren Özçeller Grup olarak, Osmaniye Öğretmenevi arkasında 5 bloktan oluşan Bahçeli Konutları ile yeni bir yaşam sunuyoruz. Bahçeli Konutları, özgün mimari anlayışı, uyumlu iç tasarımı ile kusursuzu arayanlar için tartışmasız bir seçenek. Yatırımınıza değer katan üstün özellikleri ve sunulan ayrıcalıklar dünyasıyla, huzurun penceresi aralanıyor” dedi. Çelebi “Başlamış olduğumuz Osmaniye Özçeller Bahçeli Konutları, saygı değer Bahçeli ailesiyle beraber Osmaniye’ye ve bölgeye farklı bir renk, kaliteli yaşam alanı getiren bir projedir.

Biz burada öncelikle ev sahiplerinin beklentilerini göz önüne alarak bir proje çizdik ve bu projede sizin için her şeyi düşündük başlığıyla ön plana çıktık. Burada fazla daire yapıp kar amacı gütmekten ziyade az ve büyük daire yapalım yeşil alanı yoğunlaştıralım dedik. Her evde malumunuz artık iki araba var ve ciddi anlamda park sıkıntıları yaşanıyor. Biz bunu da düşünerek kompleksimizin altını tamamen otopark olarak dizayn ettik. İddia ediyoruz Osmaniye’de ve bölgede en kaliteli yaşam alanı Özçeller Bahçeli konutları olacaktır” şeklinde konuştu.

Özçeller Yönetim Kurulu Üyesi ve Osmaniye proje sorumlusu İlyas Uğur Çelebi, açıklamalarının devamında, “Yaşamınızı prestijinizle harmanlayan Bahçeli Konutları’nda yepyeni bir yaşam sizleri bekliyor.Bahçeli Konutları sizin için yükseliyor. Şehrin merkezinde 5 bloktan oluşan Bahçeli Konutları 4+1 ve dubleks seçenekleri ile tam bir yaşam kompleksi olarak tasarlanmıştır. “Yeni nesil konut, yeni nesil hayat” sloganıyla inşa edilen konutlarımızda Yüzme havuzu, Türk Bahçeleri Adası, Türk Hamamı, Sauna, Fitness Center, Kapalı Otopark, Meyve Bahçeleri, ada içerisinde çok amaçlı açık – Kapalı Kamelya, Yaya – Bisiklet Yolu, çok amaçlı Spor Sahası, Tenis Kortu Kafeterya , Çocuk Parkı, Türk Bahçeleri Adası, Barbekü Açık Mutfak alanları, Kamelyalar ve daha fazlası sosyal tesisleriyle yeni bir yaşam sizleri bekliyor” şeklinde konuştu. Çelebi, toplantıya katılan işadamlarına ve tüm basın mensuplarına teşekkür etti.

özçeller (1) özçeller (2)

Önceki İçerikAnkete Katıl Takımına Destek Ol
Sonraki İçerikHatay’da Dev Uyuşturucu Operasyonu