Dr.Ali Ulvi KASSAP Trafik Kazasın’da Hayatını Kaybetti

Hatay Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm.Dr.Ömer AKIN, önceki gün trafik kazasında hayatını kaybeden Antakya Devlet Hastanesi Acil Servis Doktoru Ali Ulvi KASSAP için başsağlığı mesajı yayınladı.
Genel Sekreter Akın; vefat haberi ile ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“ Hatay Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Antakya Devlet Hastanesi Acil Servis Doktorumuz Ali Ulvi KASSAP’ın elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetmesi tüm Sağlık Camiasını derin bir üzüntüye boğmuştur. Hayatını kaybeden Dr.Ali Ulvi KASSAP’a Cenab-ı Hak’tan Rahmet Sevenlerine Sabır diliyoruz”. dedi
Dr.Ali Ulvi KASSAP için görev yaptığı hastanenin bahçesinde tören düzenlendi. Törende yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: “1969 Antakya Doğumlu olan Dr. KASSAP, 1994 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. Muş Bulanık Devlet Hastanesinde mecburi hizmetini yaptıktan sonra , 1996 yılında Hatay Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne atandı. Antakya Devlet Hastanesi Acil Servis Ünitesi, Yoğun Bakım ve KETEM ünitesinde başarılı hizmetlerde bulundu.

Dr.Ali Ulvi KASSAP