Arsuzlu sporcular gururlandırıyor

Muay Thai Mersin, Adana, Hatay Bölge Şampiyonu olan Arsuzlu sporcu Burak Kürşat Söyler, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’yı makamında ziyaret etti. 28 Ocak – 7 Şubat tarihleri arasında Kuşadası’nda yapılacak olan Muay Thai Türkiye Şampiyonası’nda bölgeyi temsil edecek olan 16 yaşındaki sporcu Kürşat Söyler, aynı zamanda da Muay Thai Üst Gençler Milli Takım seçmelerine de katılacak.
“Sporcularımızla övünüyoruz”
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, başarısından dolayı Burak Kürşat Söyler’i tebrik ederek, kendisinden yeni başarılar ve şampiyonluklar beklediğini ifade etti.
Arsuzlu sporcuların birçok branşta başarı elde ettiklerini hatırlatan Başkan Nazım Culha, “Gücümüz doğrultusunda bütün sportif faaliyetleri desteklemeye çalışıyoruz. İlçemizin sporcularının hangi branşta olursa olsun, elde ettikleri böylesi başarılar bizleri gururlandırıyor ve onurlandırıyor. Arsuz’un adını hem ulusal hem de uluslar arası şampiyonalarda duyuran bütün sporcularımızın başarılarıyla övünüyoruz. Burak’ın da Türkiye şampiyonasından başarıyla döneceğine yürekten inanıyorum” dedi.
Hedef; dünya kupası
Türkiye Şampiyona’sında Arsuz’u en iyi şekilde temsil edeceğinin sözünü veren ve desteklerinden dolayı Başkan Nazım Culha’ya teşekkür eden başarılı sporcu Burak Kürşat Söyler de, “Bir yıldır Muay Thai sporu ile uğraşıyorum. Muay thai sporunda ilk madalyamı Mersin’de düzenlenen uluslar arası bir şampiyonada ikincilik elde ederek aldım. Daha sonra kendimi geliştirerek Adana’da düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü Anma Şampiyonasında birinci oldum. Bu şampiyonadan bir ay sonra da Antakya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası ön eleme müsabakalarında birincilik elde ederek, Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandım. Hedefim; Türkiye şampiyonu olup, İsveç’te yapılacak olan dünya şampiyonasında hem ilçemizi, hem de ülkemizi en iyi şekilde temsil etmektir” dedi.

1 2 3