Koordinatör Sıtkı Güvenç Hatay’da

Ak Parti Bölge Koordinatörü Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Hatay’a geldi.
Ak Parti İl Başkanı Ahmet Atıç ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan koordinatör Sıtkı Güvenç, ilçe başkanlıklarında çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Hatay’a geldiğini söyledi.
Hatay’da yapılan ve önümüzdeki süreçte yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler almak, eksik görülen noktalarda düzenlemeler yapmak amacında olduklarını aktaran Güvenç, bu ziyaretin planlayıcısının ise Genel Merkez olduğunu dile getirdi.
Başkan Ahmet Atıç ve İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte ilk olarak Hassa Ak Parti İlçe Başkanlığını ziyaret eden Sıtkı Güvenç burada partililere kısa bir konuşma yaptı. Konuşmada Ak Parti’nin Hatay’a verdiği öneme değinen Güvenç, Amanos Tüneli sayesinde Hassa’nın Hatay’da hak ettiği yeri alacağını söyledi.
Güvenç ve beraberindekiler daha sonra Kırıkhan, Reyhanlı ve Kumlu İlçe Başkanlıkları’nı da ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

koor koord koort