Atilla Önal: Misyonum Chp’yi Bitirmek

Geçtiğimiz dönemlerde CHP’nin çeşitli kademelerinde görev yapan ve CHP’den Antakya Belediye Başkan adayı olmak isteyen ancak bu isteğine olumsuz yanıt alınca partisinden istifa ederek Ak Parti’ye katılan Atilla Önal yaptığı açıklamada, asıl görevinin ‘CHP’yi bitirmek’ olduğunu söyledi.
Geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak asıl amacının CHP’yi bitirmek olduğunu belirten Atilla Önal çok önemli açıklamalarda bulundu.
Geçtiğimiz dönemde CHP’den istifa eden Osman Tufan ve Profesör Doktor Sabahattin Ocak’ın önümüzdeki günlerde Ak Parti’ye katılacağını iddia eden Önal, bu isimlerin partiye katılması için çalışmalara başladığını belirtti.
Önal açıklamasında şunları söyledi; “Hatay’da CHP’den Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan işadamı Osman Tufan CHP’den istifa etti. Önümüzdeki günlerde bir aksilik olmazsa Ak Parti’ye geçmesini bekliyorum. Öte yandan MKÜ Araştırma Hastanesi Enfeksiyon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sabahattin Ocak’ta CHP’den istifa etti. Onu da ilerleyen dönemde Ak Parti saflarında görmeyi temenni ediyorum. Bir diğer yandan CHP Kırıkhan İlçe Başkanlarından Altuğ Erdem’de yönetimiyle birlikte partiden istifa etmişti. Onu da ilerleyen dönemde Ak Parti’de göreceğiz. Bu yönde olumlu olarak çalışmalarımız devam ediyor.”dedi.

önal