Arsuz’u fotoğrafla anlatın, ödülü kazanın

Arsuz’un güzellikleri “Arsuz’da en güzel kare” konulu 1. Geleneksel Ödüllü Fotoğraf Yarışmasıyla objektiflere yansıyacak

Arsuz’u fotoğrafla anlatın, ödülü kazanın!

Arsuz Belediyesi, Hatay Fotoğraf Kulübü işbirliğiyle ilçenin tarihi ve kültürel değerlerini geniş kitlelere ulaştırmak, tanıtımına katkıda bulunmak ve kente ait bir görsel bellek oluşturmak amacıyla “Arsuz’da en güzel kare” konulu 1. Geleneksel Ödüllü Fotoğraf Yarışması düzenliyor. Sadece Arsuz ilçe sınırları içerisinde çekilmiş, ilçenin dört mevsim içerisindeki tarihi zenginliklerini, doğal güzelliklerini, kültürel ve insani değerlerini, birey ve toplum yaşamından kesitleri konu alan fotoğraf yarışmasına başvurular 1 Şubat 2016 Pazartesi günü başlayacak ve 13 Mart 2016 Pazar günü saat: 23.00’e kadar devam edecek. Her katılımcının en fazla 4 eser ile ücretsiz olarak katılabileceği yarışmaya fotoğraf dosyaları sadece hatayfotograf@gmail.com mail adresine iletilebilecek, e-posta dışında elden teslim yada CD/taşınabilir bellek gönderimi kabul edilmeyecek. Seçici Kurul tarafından değerlendirilecek olan fotoğraf yarışmasının sonuçları ise 23 Mart 2016 Pazartesi günü açıklanacak. Birincinin tam altın, ikincinin yarım altın ve üçüncünün de çeyrek altın ile ödüllendirileceği yarışmada, ayrıca seçici kurul tarafından değerlendirilecek eserler Arsuz Belediyesi’nin belirleyeceği bir tarihte sergilenerek halkın beğenisine sunulacak ve ödül töreni de sergi günü yapılacak. Katılımcılar, yarışmanın şartnamesine Arsuz Belediyesi’nin resmi internet sitesi http://www.arsuz.bel.tr adresinden ulaşabilecekler.
“İlçenin güzellikleri fotoğraflara yansıyacak”
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, ilk kez düzenlenecek olan Geleneksel Ödüllü Fotoğraf Yarışması’nın kentin tanıtımına büyük katkı sağlayacağını ifade ederek, fotoğraf sanatıyla ilgilenen ve fotoğraf çekmeyi seven herkesi “Arsuz’da en güzel kare” konulu fotoğraf yarışmasına katılmaya davet etti.
Arsuz’un güzelliklerini fotoğraflarla tanıtacak olan yarışmayı önemsediğini söyleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Çeşitli uygarlıklardan kalan eşsiz nitelikteki tarihi eserlere ve doğal güzelliklere, asırlar öncesine dayanan geçmişiyle tanıklık etmiş Arsuz’un fotoğraf yoluyla tanıtımına katkıda bulunmak ve böylece onun ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına yeni bir ivme kazandırmak amacıyla düzenlediğimiz fotoğraf yarışmamızın yoğun ilgi göreceğine inanıyorum. Arsuz’un gezilip görülmesi, bilinmesi gereken bir çok güzellikleri var. İlçemize özgü güzelliklerin fotoğraf karelerine yansıyacağı eserlerle ilçemizin bilinmeyen ve görülmeyen güzelliklerinin de keşfedileceğini düşünüyorum” dedi.

arsuz (1) arsuz (2)

Önceki İçerikEsin Oktay Adana Aski’ye Transfer Oldu
Sonraki İçerikYGS Başvuruları Sona Eriyor