Ak Kadınlardan Kimsesiz Çocuklar İçin Kermes

Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı öncülüğünde bugün açılacak kermesle, kimsesiz çocukların kışlık ihtiyaçları karşılanacak.
Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, kış aylarında zor günler yaşayan kimsesiz ilkokul çocuklarının ayakkabı ve giyecek ihtiyaçlarının karşılanması için DSİ Parkı’nda bugün açılacak kermesle çocukların ihtiyaçlarının karşılanacağı belirtildi.
Ak Parti Kadın Koları İl Başkanı Sabahat Özgürsoy Çelik yaptığı açıklamada, bugün DSİ Parkı’nda açılacak olan kermese her türlü yardımı kabul ettiklerini belirterek, kermesten elde edilecek gelirle kimsesiz çocuklara yardımlarda bulunacaklarını kaydetti.
AÇILIŞI KİMYECİ YAPACAK
Öte yandan kimsesiz çocuklar yararına açılacak kermesin bugün saat 10.00’da yapılacak açılış töreninde kurdeleyi Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’nin keseceğini aktaran Çelik; “Bu soguk kış günlerinde ilkokul cocuklarımızın bot ve mont ihtiyaçlarını sağlayabilmek için Perşembe ve Cuma günü DSİ Parkı fuar alanında kermesimize tüm hemşehrilerimiz davetlidir. Benim de bir katkım olsun diyorsanız sizleri de aramızda görmekten onur duyarız. Kermesimizin açılışına Antakya Belediye Başkanımız İsmail Kimyeci’de katılacaktır.”dedi.

kadın kadın1