Yağmur Hattından Çıkarılanlar Şaşkınlık Yarattı

Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Kırıkhan ilçesinin muhtelif yerlerinde yapılan yağmursuyu hattı temizleme çalışmaları sırasında çıkarılan atıkların vatandaşları hayrete düşürdüğünü bildirdi.

408 Evler Mahallesi Cemal Gürsel İlköğretim Okulu önünde tıkalı olan yağmursuyu hattının temizlendiğini ve temizlik anında çıkarılan plastik şişe, naylon poşet, sigara kutusu, karton gibi atıkların vatandaşlarda şaşkınlık yarattığını belirten İdare, yapılan temizlik çalışması sayesinde yağmur sularının daha kolay deşarj edileceğini kaydetti.

Genel Müdürlük ayrıca, Kanatlı Caddesi Ziraat Bankası arkasında bulunan kanalizasyon hattının tıkanması üzerine gelen şikayetin ilgili birime aktarıldığını ve ekiplerin ivedi bir şekilde müdahale ettiklerini bildirerek, yapılan çalışmayla birlikte cadde esnafının rahat bir nefes aldığını belirtti.

İl genelindeki mahalle ve sokaklarda yağmur yağışları ile beliren sorunların tespit edilerek müdahalelerin gerçekleştirildiğini belirten İdare, söz konusu çalışmalarda 1 kepçe, 1 kamyon, 1 kanal açma aracı ve 6 personelin görev yaptığını açıkladı.

YAĞMUR HATTINDAN ÇIKARILANLAR ŞAŞKINLIK YARATTI (2) YAĞMUR HATTINDAN ÇIKARILANLAR ŞAŞKINLIK YARATTI (3) YAĞMUR HATTINDAN ÇIKARILANLAR ŞAŞKINLIK YARATTI (4) YAĞMUR HATTINDAN ÇIKARILANLAR ŞAŞKINLIK YARATTI (5) YAĞMUR HATTINDAN ÇIKARILANLAR ŞAŞKINLIK YARATTI (6) YAĞMUR HATTINDAN ÇIKARILANLAR ŞAŞKINLIK YARATTI (7)

Önceki İçerikSağlıklı beslenerek 3 ayda 17 kilo kaybetti
Sonraki İçerikArsuz Belediyesinden Sele karşı sıkı önlem