Belediye Fog Cihazları İle Sisleme Yapıyor

İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ilaçlama ekipleri mevsim değişikliğine uygun olarak fog cihazları ile şehir genelinde ilaçlama faaliyetlerini sürdürüyor. Kapalı kanallar ve alanlar çevresinde ekipler tarafından sisleme hizmetleri aralıksız olarak devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında Azganlık Mahallesi, Numune mahallesi ile Arıtma tesisi çevresinde sisleme suretiyle ilaçlama faaliyetini yürüten ekiplerimiz tüm mahallelerde bu hizmeti gerçekleştirecekler. Mevsim değişikliği ve havaların soğuması ile birlikte sisleme ve ilaçlama mücadelesi başlattıklarını ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye ilaçlama ekiplerinin şehirde bulunan tüm mahallelerde 24 saat aralıksız görev yaparak ¸sivrisinek ve her türlü haşerata karşı tüm kapalı kanallar ve atıl durumda bulunan bölgelerde fog cihazları ile ilaçlama çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”İnsan sağlığı hizmet anlayışımızın temel ölçüsü.Bu konularda asla çalışmalarımıza ara vermiyoruz.İnsana verdiğimiz değerin bir göstergesi olan bu tür çalışmalarımızla, hem hizmet anlayışımızı ortaya koymanın hem de görevimizi yerine getirmenin mutluluğunu taşımaktayız.Kış mevsimi ile birlikte havaların soğuması bizim de bazı tedbirleri almamızı gerektiyor.Sisleme yöntemi ile İskenderun’da tüm mahalle, cadde ve sokakların ilaçlanması çalışmasına başlamış bulunmaktayız. Vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve temiz bir ortamda yaşamanın huzuru içerisinde olmalarını istiyoruz. Temizlik adına yapılan bu tür çalışmalarımız kış mevsimi süresince aralıksız devam edecektir.” dedi .

ilaçlama (2) ilaçlama (3) ilaçlama (4) ilaçlama (5) ilaçlama (1)

Önceki İçerikArsuz Belediyesi’ne kardeş şehir
Sonraki İçerikSağlıklı beslenerek 3 ayda 17 kilo kaybetti