Arsuz Belediyesi’ne kardeş şehir

Arsuz Belediye Meclisi, iki gündem maddesiyle gerçekleşen Ocak ayı olağanüstü meclis toplantısında Ankara’nın Çankaya Belediyesi ile kardeş şehir ilan edilmesine yönelik gündem maddesini oybirliğiyle onayladı. Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Vergi Dairesi’nin talebi doğrultusunda Gayrimenkul Satış Komisyonunda görev alacak olan üye de Yusuf Uyar olarak belirledi.
Çankaya Belediyesi ile kardeş şehir olmak için daha önceden teklifte bulunduklarını ve olumlu görüş bildirilmesi üzerine kardeş şehir uygulamasına yönelik meclis kararı aldıklarını belirten Başkan Nazım Culha, Çankaya Belediyesi’nin de şubat ayı meclisinde alacağı kararın ardından iki belediye arasında Kardeş Kent protokolü imzalanacağını dile getirdi.

arsuz (1)Başkentin en büyük belediyesi olan Çankaya Belediyesi ile kardeş şehir olmaktan mutluluk duyacaklarını ifade eden Başkan Nazım Culha, “Belediye ile halk arasında sosyal, kültürel ve ekonomik ağlarımızı güçlendirmek ve bu bağlamda işbirliğimizi geliştirmek, yerel yönetim uygulamaları konularında bilgi ve deneyim paylaşımı yapmak üzere Çankaya Belediyesi ile kardeş şehir olmaktan mutluyum. Yeni bir ilçe olarak, köklü bir belediye olan Çankaya Belediyesi’nin bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak, ilçemizin yararına olacaktır” dedi.

arsuz (2)

Önceki İçerikBaşkan Seyfi Dingil’den İskenderun Haber’e Kutlama Mesajı
Sonraki İçerikBelediye Fog Cihazları İle Sisleme Yapıyor