Hastaların İmdadına İskenderun Belediyesi Yetişiyor

İskenderun Belediyesi tarafından kimsesiz ve hastalık gibi çeşitli nedenlerle temizlik yapamayan vatandaşlar için evlerinin ve kişisel bakım temizliklerinin yapılmasına aralıksız devam ediyor.

İskenderun Belediyesinin 444 1939 numaralı hattına başvuruda bulunan hasta vatandaşlarımıza Belediye Temizlik ekipleri yardım elini uzatıyor. Belediye tarafından oluşturulan ekip, vatandaşların evlerine giderek ev ve kişisel bakım hizmet sunuyor. Her zaman vatandaşların yanında olduklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,“bu hizmetimiz halkımız tarafından takdir gördükçe bizlerde ekiplerimizi arttırmak suretiyle hizmetimize devam ediyoruz.

Sosyal Belediyecilik anlayışı ile hareket ediyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturduğumuz ekibimiz, evinin temizliğini yapamayacak durumda olan hasta ve kimsesiz vatandaşlarımızın temizliğini yapıyor. Vatandaşlarımızın daha sağlıklı ortamlarda yaşamasını arzuluyoruz. Bunun için de elimizden gelen hizmeti sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

d1 d2 d3 d4 d5

Önceki İçerikBaşkan Savaş, Hedefimiz 2016 Yılında 1500 Km Yol Asfaltlamak
Sonraki İçerikMemur Sendikasıyla İki Yıllık Sözleşme İmzalandı