Başkan Seyfi Dingil; Eğitime Katkımız Devam Edecek

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in, şehrimizde bulunan okullara ve eğitim kurumlarına sağlamış olduğu destek eğitim camiasının sevgi ve takdirini topluyor. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Müdürü Turgay Yaman, okula yapılan desteklerden dolayı Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür plaketi takdim etti. Okul Müdürü Turgay Yaman beraberinde Beden Eğitim öğretmenleri Hakan Kamberoğlu ve Ali İbrahim Üzer ile birlikte Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ettiler.

Başkan Seyfi Dingil’e teşekkürlerini ileten Yaman, Belediye Başkanımız Sayın Seyfi Dingil, göreve başladığı günden bu yana okullarımızın dertlerine derman oluyor. Özellikle okulumuzun bahçe düzenlemesi, yeşil alan tanzimi, yapılan kilitli parke taşı yatırımları kurumumuzu çok sevindirdi. Başkanımız eğitim sevdalısı ve gönüllüsü olarak bizlere çok anlamlı desteklerde buluyor.

Tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz adına kendisine minnettarız” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise yaptığı konuşmada, belediye hizmetlerimizin yanı sıra en önce yapılması gereken hizmetin okul ve eğitime destek vermek olduğunu ifade ederek, “Spor sahaları, altyapı, çevre düzeni ve imkânlar ölçüsünde okullarımıza gereken desteği veriyoruz. Çocuklarımız bizlerin geleceğidir. Okullara olan yatırımlarımız ve eğitime olan katkılarımız devam edecek. Ben de bu nazik düşünce ve davranışınız için teşekkür ediyorum” dedi.

e1 e3 e4 e5 e6

Önceki İçerikHatay İstatistikleri
Sonraki İçerikTarım Öğretiminin 170. Yılı