İnşaat Mühendisleri Odası,Örnek alınacak bir başkansınız

“Örnek alınacak bir başkansınız”

İnşaat Mühendisleri Odası(İMO) İskenderun Temsilcilik Başkanı Selahattin Gündüz, odaya üye olan genç inşaat mühendisleri ile birlikte Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’yı makamında ziyaret etti. Yapı sektöründe büyük bir sorumluluk üstlenen konuklarıyla oldukça keyifli ve samimi bir sohbet gerçekleştiren Başkan Culha, genç meslektaşlarıyla hem mesleki tecrübelerini paylaştı, hem de yaptığı çalışmaları anlattı.
Çalışmalarında ortak akıl ile ortak hareket kültürünü benimsediğini ve sürekli meslek odalarıyla istişarede bulunduklarını söyleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Biz bir aileyiz. Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) benim için çok önemli bir yer tutar. Meslek disiplinini birebir takip eden, meslek ilkelerine bağlı, demokrasiye, barışa katkı sunan, üyelerinin hakkını koruyan ve sahiplenen saygın bir kurumdur. TMMOB’un ve odaların işlevsizleştirilmesi odaların yok sayılması demektir” dedi.
Mühendis olmaları nedeniyle meslektaşları olarak nitelendirdiği gençlere özveri ve dikkat gerektiren bir sektörde çalıştıklarını söyleyen Başkan Nazım Culha, gençlere mesleklerinin sorumluluğun bilincinde hareket etmelerini tavsiye ederken, meslek odalarının önemine dikkat çekti.
“Her zaman desteğe hazırız”
Gençlere önem veren bir belediye başkanı olarak, kendisini özellikle gençlerle ziyaret etmek istediğini söyleyen İMO İskenderun Temsilcilik Başkanı Selahattin Gündüz ise kabulden dolayı Başkan Nazım Culha’ya teşekkür ederek, İMO olarak her zaman, her türlü desteği vermeye hazır olduklarını dile getirdi.
Genç inşaat mühendisleri de Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’ya TMMOB’a bağlı meslek odaları ile olan ilişkilerinden dolayı teşekkür ederek, diğer belediye başkanlarının da bu konuda kendisini örnek alması gerektiğini dile getirdi.

1 2 3

Önceki İçerikDere Islahı Çalışmaları Devam Ediyor
Sonraki İçerikAmatör Yazarların Göz Nuru “Asiye Gün İnerken” Kitabı Tanıtıldı