Arsuz Köprüsü haziranda bitiyor

Arsuz’da siyasette seviye var

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, CHP Hatay Milletvekilleri Serkan Topal ve Birol Ertem’in ardından CHP Arsuz İlçe Teşkilatı’nı ağırladı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği ve ilçeye yapılan hizmetlerin konuşulduğu ziyaretlerde, CHP’li milletvekilleri ve partililer ilçenin en iyi hizmete kavuşmasını sağlayacak her türlü projede Başkan Nazım Culha’nın yanında yer almaya ve destek olmaya hazır olduklarını dile getirdi.
“Birbirimizin değeriyiz”
Siyasetin Arsuz’da oldukça seviyeli ve etik bir şekilde yapıldığını ifade eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Hepimiz kente bir şeyler kazandırma çabası içerisindeyiz. Hep birlikte Hatay için, Arsuz için iyi şeyler yapacağımıza yürekten inanıyorum. Çünkü biz, birbirimizin değeriyiz. Milletvekillerimiz, ilçe örgütlerimiz, kadın ve gençlik kollarımız ve partililerimizle bir arada olup, güç birliği yapmak zorundayız. Bu anlamda, burada çok güzel bir tablo ve ekip ruhu var. Temsil düzeyindeki kişilerin duruşu bile, kentin kültürüne ve gelişmesine katkı sunar. Hem ilçemize sunduğunuz katkılardan, hem de ziyaretlerinizden dolayı hepinize teşekkür ederim” dedi.
Arsuz Köprüsü haziranda bitecek
Trafiğe kapatılan Arsuz Köprüsü ile ilgili son durumun sorulması üzerine de Başkan Culha, “Hatay Valiliği’nin talebi doğrultusunda kapatılan köprümüz Karayolları tarafından yeniden yapılacak. Belediye olarak, yeni köprü ile ilgili imar çalışmalarını tamamlayarak meclisimizde onayladık. Köprünün önümüzdeki günlerde yer teslimi yapılacak. Haziran ayının ilk haftalarında bitirilmesi şartıyla da 17 Aralık’ta ihalesi yapıldı” dedi.
CHP Arsuz Kadın Kolları ve gençlik kolları ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyarette Başkan Nazım Culha’ya ilçe kongresindeki desteklerinden dolayı teşekkür eden CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin de, yeni dönemde de kendisiyle birlikte uyumlu ve örnek teşkil edecek bir şekilde çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

2 chp ilçe (2) chp ilçe (3)

Önceki İçerikSahipsiz ve Bakıma Muhtaç Hayvanlara Sahip Çıkılarak Kontrol Altında Tutuluyor
Sonraki İçerikHalkımız Daha Sağlıklı Ve Temiz Ortamın Huzurunda Olmalı