Vali Topaca’dan yeni Yıl Kutlama Mesajı

Hüzünleriyle, sevinçleriyle, gerek ülkemiz gerekse dünya için önemli gelişmelere sahne olan bir yılı daha geride bırakırken, iyilik ve güzellikler beklentisi ile yeni yılı karşılıyoruz.

Her yeni yıl beraberinde yeni umutlar ve başlangıçlar getirir. Geride bıraktığımız yılın bir muhasebesini yaparken aynı zamanda yeni yılın en iyi şekilde geçmesi için hangi adımların atılması gerektiğini planlamak, zamanımızı ve enerjimizi ilimiz ve ülkemiz için en verimli şekilde değerlendirmek durumundayız.

Ülkemizin gelişimine paralel olarak hızla gelişen Hatay’ımızın her alanda kalkınması ve halkımızın refahı için bireysel ve kurumsal olarak sorumluluklarımızın bilinci içinde bugüne kadar sürdürdüğümüz çalışmaları 2016 yılında da aynı anlayışla sürdürmek kararlılığı içindeyiz.
Ne mutlu bizlere ki farklı inanç ve kültürden her bir insanımızla birbirimize kenetlenmiş olarak birlik ve beraberlik içinde, daha güçlü bir geleceğe güvenle bakıyor ve huzur içinde yeni bir yıla giriyoruz.

Öte yandan komşumuzda yaşanan savaştan kaçarak ülkemize sığınan Suriyeli kardeşlerimizin yaşadığı bu insanlık dramının da yeni yılda son bulmasını, bu kardeşlerimizin de kendi yurtlarına sağlık ve huzur içinde dönerek, hayatlarını güven içinde sürdürmelerini dilerim.

Bu duygu ve düşüncelerle 2016 yılının tüm Hataylı hemşehrilerim için sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yıl olmasını temenni ediyor; ilimizde yüzyıllardır süre gelen barış, kardeşlik ve hoşgörü ikliminin devamını dilerim.