Başkan Nazım Culha Oda Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB)’ne bağlı oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte istişare toplantısında bir araya geldi. Arsuz Belediyesi Hizmet Binası’nda düzenlenen toplantıda özellikle sağlıklı kentleşme, nitelikli yapılaşma, yapı denetimi ve zemin etüt çalışmalarının önemine dikkat çekildi.
İskenderun Mimarlar Odası Temsilciliği Koray Tanın, Elektrik Mühendisleri Odası(EMO) İskenderun Temsilcisi Bülent Bozdoğan, Makine Mühendisleri Odası(MMO) İskenderun Temsilcilik Başkanı Ayhan Karan, Harita Kadastro Mühendisleri Odası İskenderun Temsilcisi Mithat Barutçu, Hatay Jeoloji Mühendisleri Odası Temsilcisi Rasim Can, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, şehir plancıları, mimar ve mühendislerin katıldığı toplantıda meslek odaları başkanları kendi alanları ile ilgili konulardaki düşüncelerini ve önerilerini anlatırken, Başkan Nazım Culha da kendisine yöneltilen soruları cevapladı.
Mesleki kuruluşları önemsediğini ve fikirlerinin kendileri için yol gösterici olduğunu söyleyen Başkan Nazım Culha, “Bende aranızdan gelmiş biriyim. Belediyeyi ortak akılla yönetme söylemimiz lafta değil..Her zaman desteğinizi alıyoruz ve desteğinizi hep yanımızda hissediyoruz. Tekliflerinize ve çalışmalarımıza katkı sunacak önerilerinize her zaman açığız. Eleştirileriniz bize yol gösterecek. Sadece sizin talebiniz değil, bizimde bilgi edinme ihtiyacını hissettiğiniz süreçlerde sürekli istişare halindeyiz. Bu şehir hepimizin. Bu şehri hep birlikte daha iyi bir noktaya taşıyacağız” dedi.
Yeni bina 2017’de
Arsuz’un 100 yıllık vizyonunu düşünerek tasarlanacak olan yeni hizmet binası için çalışmaların hızla sürdüğünü söyleyen Başkan Nazım Culha, “Şehre yakışır bir belediye hizmet binamız olacak. Çalışmalarımızda sona doğru yaklaştık. Hedefimiz 2016 yılında yeni hizmet binamızın temelini atmak, 2017 yılında da binamızda hizmet vermeye başlamak. Modern bir kent binası yaratacağız. İçerisinde TMMOB’ye bağlı odaların iş takibi yapabilecekleri ayrı bir odaları da olacak” şeklinde konuştu.

arsuz (3) arsuz (1) arsuz (2)