Başkan Savaş Belen Muhtarları ile Bir Araya Geldi

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, bugüne dek ortaya koyduğu ayrım gözetmeyen kalıcı, efektif ve ihtiyaçlara cevap veren hizmetlerin üretiminde çözüm ortağı olarak gördüğü ve özellikle hizmetlerin ihtiyaca dönük olarak belirlenip sunulmasında hemşehrileri ile arasında köprü olan muhtarlara destek vermeye kaldığı yerden devam ediyor.
Belen ilçesinde muhtarlarla bir araya gelen Başkan Savaş’a HBB Muhtarlar Daire Başkanı Derviş Kezat ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel eşlik etti.
BAŞKAN SAVAŞ’IN DUYARLI TUTUMU SAYESİNDE BELENLİ MUHTARLAR BİLGİSAYARLARINA KAVUŞTU
Başkan Savaş, hizmetlerin sağlıklı bir şekilde üretilmesinde önemli bir konumda yer alan muhtarlara bu önemli görevlerinde kolaylık sağlamak ve teknolojinin nimetlerinden faydalanmaları amacıyla Belenli muhtarlara bilgisayar takdim etti.
BAŞKAN SAVAŞ’IN DAĞITILAN BİLGİSAYARLAR İÇİN MUHTARLARA ETTİĞİ RİCA TEBESSÜMLE KARŞILIK BULDU
Hatay halkına daha iyi hizmet üretebilmek maksadıyla muhtarlarla işbirliği halinde olan ve hiçbir siyasi kaygı gütmeden 15 ilçeye eşit hizmet şiarı ile yola çıkan Başkan Savaş’ın bu desteği Belenli muhtarları mest ederken, hediye edilen bilgisayarlara en değer verdikleri insanların fotoğraflarını masaüstü ekranı yapmalarını söyleyen Başkan Savaş’ın bu talebine muhtarlar alkış ve tebessümleriyle karşılık verdi.
BAŞKAN SAVAŞ’TAN MUHTARLARA BİR MÜJDE DAHA: BİLGİSAYAR KULLANIM SEMİNERİ VERİLECEK
Başkan Savaş, bilgisayarlarını teslim alan muhtarlara teknolojiyle daha yakından ilgi kurabilmeleri için Hatay genelindeki muhtarların tamamına bilgisayarları teslim edildikten sonra bilgisayar kullanım semineri verileceğini de müjdeledi.
KEZAT: BAŞKAN SAVAŞ’IN HİZMET SUNUMUNDA ÇÖZÜM ORTAĞI GÖRDÜĞÜ MUHTARLARIMIZA DESTEĞİMİZ SÜRECEK
HBB Muhtarlar Daire Başkanı Derviş Kezat, Başkan Savaş’ın talimatları doğrultusunda hizmetlerin sunulması ile ilgili olarak muhtarlarla sıkı bir işbirliği halinde olduklarını vurgularken, bugüne kadar Altınözü, Arsuz, Belen, Dörtyol, Erzin, Hassa, Kırıkhan, Kumlu, Payas, Reyhanlı, Samandağ ve Yayladağı ilçelerindeki muhtarlara bilgisayarlarını teslim ettiklerini, önümüzdeki günlerde de Antakyalı, Defneli ve İskenderunlu muhtarlara bilgisayar takdim edeceklerini ifade etti.

belen (2) belen (3) belen (4) belen (5) belen (1)

Önceki İçerikKaymakam Özyiğit’ten Noel Bayramı Kutlama Mesajı
Sonraki İçerikHatay’da 255 adet Dinamit lokumu Bulundu