VURDUĞUNUZ HER YUMRUKTA İSKENDERUN AKLINIZA GELSİN

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Kastamonu’da gerçekleştirilen Türkiye Büyük Erkekler Boks Müsabakalarında dereceye giren sporcularımıza madalyalarını taktı. Başkan Seyfi Dingil, ayrıca sporcularımızı yetiştiren hocalarımıza da plaket takdim etti. Türkiye Boks Federasyonu Hatay Temsilcisi Nuri Erdener, İskenderun Belediyespor bünyesinde faaliyet gösteren boks takımı ile birlikte İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ettiler.

Sporcularımız ve hocaları elde etekleri başarıyı İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e armağan ettiler. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, konuklarını makamında kabul ederek, sıcak ilgisini eksik etmedi. Başkan Seyfi Dingil’e kabulden ve spora verdiği önemden dolayı teşekkür eden Türkiye Boks Federasyonu Hatay Temsilcisi Nuri Erdener, boks sporunu Hatay’da belirli seviyelere getirmek için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti. Tüm kıt imkânlara rağmen genç sporcuların yürekleriyle mücadele ettiklerini kaydeden Erdener, kendilerinin her zaman yanında olan ve boks sporunun Hatay’da ve özellikle İskenderun’da daha başarılı hale gelmesi için destek veren Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür etti.

Hatay’da boks denince akla ilk olarak Nuri Erdener’in geldiğini ve onunla her zaman gurur duyduklarını ifade eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını ve ellerinden geldiğince destek vereceklerini söyledi. Genç sporcularımızı elde ettikleri başarıdan ötürü yürekten kutlayan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, emeği geçenlere ve teşekkür ederken, İskenderun’un ismini elde ettikleri derece ile duyuran herkesin başının üstünde yeri olduğunu vurguladı. Konuşmaların ardından İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, geçtiğimiz aylar içinde vefat eden Türk Boksuna adını altın harflerle yazdıran Sinan Şamil Sam için adına düzenlenen turnuvada başarı gösteren sporcularımıza madalyalarını taktı, çeşitli hediyeler verdi. Başkan Dingil ayrıca, sporcularımızı yetiştiren hocalara da günün anısına plaket takdim etti.

DSC_0111 (2) DSC_0150

DSC_0164

Önceki İçerikTÜRKİYE’NİN İLK SAĞLIKLI YAŞAM PARKI İSKENDERUN’DA
Sonraki İçerikBAŞKAN NEHİR 10 ARALIK DÜNYA İNSAN HAKLARI GÜNÜNÜ KUTLADI