CHP Belen’de ‘Demokrasi Şöleni’

Geçtiğimiz hafta başı Kadın Kolları Kongresini gerçekleştiren CHP Belen İlçe Teşkilatı, hafta sonu ise Gençlik Kolları kongresini misafirlerin ve gençlerin katılımıyla ilçe binasında gerçekleştirdi.

CHP Belen yine yakışanı yaptı
Milletvekili adaylarından Nermin KARA ve İskenderun Gençlik Kollarının misafir olarak katılımıyla gerçekleşen kongrenin divan başkanlığı Seçim Komitesi Başkanı ve Ana Kademe Yönetim Kurulu Üyesi Sabriye UÇUM yürüttü. Kongrenin açılış konuşmasını yapan CHP Belen Gençlik Kolları Başkanı Mustafa ÇERÇİKAYA, atama yoluyla görevi devraldığı Nisan 2015’ten bu yana iki önemli seçim yaşadıklarını ve bu seçimlerde teşkilat olarak başarılı olduklarını söyledi. Demokrasi vurgusu yaparak sözlerine devam eden Başkan Çerçikaya; “geçtiğimiz günlerde kadın kolları kongresini yaptık. Şimdi de gençlik kolları kongresini gerçekleştiriyoruz. Kongrelerimizin adil, tarafsız ve tüzüğe uygun olması demokrasi açısından umut vericidir. İlçe Başkanım Sn. Fevzi YÜKSEL’in de belirttiği gibi; aday olan arkadaşların kişilere değil partiye hizmet etmesi gerektiğinin, makamın değil teşkilatın önemli olduğunun bir kez daha altını çiziyoruz. Kongrelerimiz diğer partilerdeki gibi belirli bir kısmın isteği üzerine değil de demokrasi içinde gerçekleşmesi ayrıca gurur vericidir. Gençlik kollarının başkalığını yürüttüğüm süre boyunca tarafsız ve teşkilatçı bir yol izledik. Aynı süre boyunca da Fevzi Başkanımız son ana kadar destekçimiz oldu. Fevzi Başkanıma ve ekip arkadaşlarıma sizlerin huzurunda teşekkür ediyor ve emek en yüce değerdir diyorum.” dedi. Kongrede tek listeyle aday olan İklime KABASAKAL CHP Belen’in Yeni Gençlik Kolları Başkanı oldu.

CHP Belen Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Çerçikaya açılış konuşmasını yaparken CHP Belen Gençlik Kolları Eski Başkanı Mustafa Çerçikaya, Yeni Başkanı İklime KABASAKAL ve İskenderun CHP Gençlik Kolları bişr aradalar

Önceki İçerikARSUZ HACIAHMETLİ ÇOK AMAÇLI SALONUNA KAVUŞUYOR
Sonraki İçerikBir Tebessüm Bin Mutluluk Topluluğu