TÜRKMENLERE YARDIM ARACI HATAY’A GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Derneği Başkanlığı’nın öncülüğünde Sivas Muhtarlar Derneği Başkanlığı’nın hazırladığı bayır bucak Türkmenlerine yardım aracı Hatay’a geldi.
Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde bir araya gelen Sivas Muhtarlar Derneği başkan yardımcısı Numan Kaya ile Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü yapılan bu yardımın bayır bucak Türkmenleri için ne kadar önemli ve ince bir davranış olduğuna vurgu yaptı.
İçerisinde 300 kişiye yetecek miktarda kıyafet ve gıda bulunan araç, Türkiye sınırında bulunan bayır bucak Türkmenlerine yardım için Büyükşehir Belediye binası önünden yola çıktı.
Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü: ” Türkmen vatandaşlarımıza yardım elini uzatan, gıda ve erzak yardımında bulunan Sivas Muhtarlar Derneği Başkanına çok teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak hayırlı bir işe vesile olmanın gururunu yaşıyoruz. Ben bu güzel etkinliğe öncülük eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Hatay’a bayır bucak Türkmenlerine yardım için gelen Sivas Muhtarlar Derneği Başkan yardımcısı Numan Kaya: “Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne bizleri ağırladıkları ve ilgilendikleri için çok teşekkür ediyorum. Hatay ve Sivas’ın kardeş olacağına inanıyorum. Ben bizlere bu yardımda desteklerini esirgemeyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a çok teşekkür ediyorum” dedi.
Ayrıca İstanbul Muhtarlar Derneği Başkanlığı da Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla bayır bucak Türkmenleri için erzak ve kıyafet yardımı yapacak.

yardım (1) yardım (2)

Önceki İçerikİş dünyasının nabzı Arsuz’da attı
Sonraki İçerikBAŞKAN SEYFİ DİNGİL DOWN CAFE’Yİ MÜJDELEDİ