Safir Moda Evi Tasarımlarıyla Göz Kamaştırıyor

Safir Moda Evi, Gelinlik,Kına, Nişan kıyafetleri ile gelinlik satışında uzman kadrosu ve özgün tasarımları ile sektörün önde gelen firmalarından biri olmaya devam ediyor.

Safir Moda Evi, kurulduğu ilk günlerdeki heyecan ve azmini korumakta, çalışmalarına büyük bir titizlikle devam etmekte, her gün çağın teknolojik gelişmelerini takip ederek, kendini yenilemekte ve büyümeye devam etmektedir.

En özel anlarınızı unutamayacağınız şekilde yaşamanıza, özel günlerde giyeceğiniz herşeye hayallerinizi nakşeden Safir Moda Evi, tasarımları sizlerin kişisel görüşleri doğrultusunda şekillendiriyor ve mutlu ve özel hissetmeniz için herşeyini ortaya koyuyor. Tasarımdaki başarısı ve yüksek kaliteli ürünler kullanarak fark yaratan Safir Moda Evi, hayallerinizi süsleyen elbiseleri gerçeğe dönüştürüyor ve gelinliğe uygun duvak ve saç aksesuarları beğeninize sunuyor.

Adres: Ulucami caddesi No:71(Uygunlar Arçelik Karşısı)
Tel: 0 531 654 1929

Safir Moda Evi (2) Safir Moda Evi (3) Safir Moda Evi (4) Safir Moda Evi (6) Safir Moda Evi (7) Safir Moda Evi (8) Safir Moda Evi (9) Safir Moda Evi (10) Safir Moda Evi (11) Safir Moda Evi (12) Safir Moda Evi (13) Safir Moda Evi (14) Safir Moda Evi (16) Safir Moda Evi (17) Safir Moda Evi (18)

Önceki İçerikBAŞKAN SEYFİ DİNGİL HALKIN GÖNLÜNE ‘SU’ SERPTİ
Sonraki İçerikİSKENDERUN BELEDİYESİ RAMAZAN ÖZ TAZİYE EVİ HİZMETTE