ENGELLİ SPORCULARDAN GÜVEN’E ZİYARET

İskenderun Engelliler Spor Kulübü ve İskenderun Atletik Spor Kulübü, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Serdar Güven’i makamında ziyaret etti.
Ziyarete Hatay Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Bayram Öksüz de eşlik ederek engelli sporcuların yaşadığı antrenman alanı sıkıntılarını dinledi. Öksüz, bu alanların genişletilmesi ve daha çok spor yapma imkanı sağlanabilmesi için nelerin yapılabileceği hususunda sporcularla görüş alış verişinde bulundu.
İskenderun Engelliler Spor Kulübü Baş antrenörü Ümit Özmen, kulüp olarak yaptıkları projelere belediyenin hep destek olduğunu Büyükşehir Belediyesi’nin engellilerin yaşadığı her türlü sorunla yakından ilgili olduğunu vurguladı.
İskenderun Engelliler Spor Kulübü ve İskenderun Atletik Spor Kulübü ziyaretin bir anısı olarak Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Serdar Güven’e kupa, bardak ve çiçek hediye etti.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Serdar Güven ziyaretlerinden dolayı sporculara teşekkür ederek, ziyaretçilerine kravat ve şal hediye etti.

HBB-BASIN-YAYIN-1JPG HBB-BASIN-YAYIN-3JPG HBB-BASIN-YAYIN-5JPG