3 Aralık Dünya Engelliler Günü Ziyaretleri

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle İlçemizde faaliyette bulunan İskenderun Engelliler Spor Kulübü üyeleri ile İskenderun İşitme Engelliler Spor Kulübü üyeleri İlçemiz Kaymakamı Sayın H.Hasan Özyiğit’e 03 Aralık 2015 Perşembe günü saat:10.30’da ziyarette bulundular.
Ziyaret esnasında İskenderun Engelliler Spor Kulübü Başkan Yardımcısı ve İskenderun Bedensel Engelliler Basketbol Takımı Antrenörü Ümit Özmen takım olarak yaptıkları çalışmalar ve katıldıkları müsabakalar hakkında bilgi paylaşımında bulundu.
İskenderun İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Çörtük ise beraberinde getirdiği tercüman ile günün anlam ve önemine ilişkin kısa bir açıklama yaptı.
Engelli vatandaşlarımız ile yakından ilgilenen Kaymakam Özyiğit; Onlarla samimi ortamda yaptığı sohbetin ardından şu açıklamayı yaptı;
“Bu anlamlı günde sizlerle birlikte olduğum için çok mutluyum. Sizleri yaşadığımız toplumun değerli bir parçası olarak kabul ediyoruz. Bu manada sizleri mutlu gördüğümüz zaman bizler de mutlu oluyoruz. Engelli vatandaşlarımızın desteklenmeleri halinde neleri başarabileceklerini görüyor, onların yaşama sevinçlerini yüksek tutarak hayata sarılmalarından büyük mutluluk duyuyoruz. Bu bağlamda spor alanında da gösterdiğiniz azim ve gayretiniz ile elde ettiğiniz başarıları gönülden kutluyorum” dedi.
Bu müstesna gün vesilesiyle tüm engelli vatandaşlarımızın “3 Aralık Dünya Engelliler Günü”nü en kalbi duygularla kutladığını ifade eden Kaymakam Özyiğit; “Engelli bireylerimize destek olmayı toplumsal bir ödev olarak görüyor, sorumlu konumda olan ve kendilerini sorumlu gören tüm ilgili ve yetkililerin böyle bir toplumsal duyarlılıkla hareket edeceklerine olan inancımı bir kez daha ifade etmek istiyor, tüm engelli vatandaşlarımıza selam ve sevgilerimi sunuyorum”dedi.
Kendilerine yakından ilgi ve alaka gösterdiğinden dolayı çok memnun olduklarını belirten İskenderun Engelliler Spor Kulübü üyeleri ile İskenderun İşitme Engelliler Spor Kulübü üyeleri bu şekilde samimi ve güzel bir ortamda karşılandıklarından dolayı Kaymakam Özyiğit’e teşekkür ederek ziyaretlerini sonlandırdılar.

IMG_6007 IMG_6014 IMG_6016 IMG_6018 IMG_6026