ATATÜRK ORTAOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ MANTI GÜNÜ DÜZENLEDİ

Atatürk Ortaokulu Okul Aile Birliği ve okulun bayan öğretmenleri müşterek bir etkinliğe imza atarak örnek oldular.
Dörtyol Öğretmenevinde Okul Aile Birliği ve okulun bayan öğretmenleri tarafından müşterek olarak tertiplenen ve bu yıl ikincisi gerçekleştirilen mantı günü yoğun ilgi gördü.
Geleneksel Mantı Günü’nün açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Alaaddin Karayiğit, Okul Aile Birliği ve Okulumuz öğretmenleriyle iftihar ettiğini belirttiği konuşmasında, bu tür etkinliklerin veli, aile ve çevre dayanışmasına önemli katkılarının olduğunu söyledi.
Atatürk Ortaokulu Müdürü Alaaddin Karayiğit, Okul Aile Birliği üyelerini tanıtarak başladığı konuşmasında; “Böyle bir günü tertiplemekteki amacımız okul, veli ve çevre ilişkilerini güçlendirmek, velilerimizle okulumuz öğretmenleri arasındaki beşeri ilişkileri geliştirmektir. Bu yıl ikincisini tertiplediğimiz Geleneksel Mantı Günümüzde konuklarımıza sunacağımız ikramların tamamı Okulumuz velisi olan bayanlarla ile okulumuz öğretmeni olan bayanlar tarafından tamamen el emeği ile hazırlanmıştır.” dedi.
Atatürk Ortaokulu Müdürü Alaaddin Karayiğit, Okul Aile Birliği Başkanı Müzeyyen Çetin başta olmak üzere Okul Aile Birliğinin üyeleri Birsen Akkoyunlu, Tuğba Ateş, Emine Ateş ve Berrin Eksen’e, ayrıca okulun bayan öğretmenleri ile katılım gösteren tüm misafirlere teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.
Okul Aile Birliği Başkanı Müzeyyen Çetin’de; “Biz Atatürk Ortaokulu ailesi olarak bu güne kadar gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimize bir yenisi daha ekleyerek birlik ve beraberliğimizin diğer okullara örnek teşkil etmesini arzuladık.” dedi.
Etkinlikte ev yapımı mantıların ikramının ardından çay servisi yapıldı.
Okul Aile Birliği üyeleri, öğrenci velileri, okul öğretmenleri ve davetliler ilerleyen saatlerde canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğelenerek güzel bir günü birlikte geçirdi.

aom 017 aom 025 aom 027 aom 028