Ortodonti Uzmanı Diş Hekimi Tuba Ünal Görkemli açılışla iş hayatına başladı

İskenderun’da Ortodonti Uzmanı Diş Hekimi Tuba Ünal Görkemli açılışla iş hayatına başladı.

Ortodonti Uzmanı Diş Hekimi Tuba Ünal yapmış olduğu açıklamada;

Ortodontik tedavi sanılanın aksine çocuklara sadece daha estetik bir gülümseme sağlamakla kalmıyor aynı zamanda dişlerin daha iyi dizilmesiyle ağız sağlığını ve çiğneme fonksiyonunu da iyileştiğini ve bazen ortodontik tedaviye ihtiyacı olan çocukların uygulanacak işlemlerden endişe ederek ortodonti uzmanına gitmekten çekindiğini ve geciken tedaviler büyüyerek artan pek çok soruna davetiye çıkardığını belirtti.Ortodontik Tedavide Yaş Sınırlaması olmadığını belirten Ortodonti Uzmanı Diş Hekimi Tuba Ünal her yaş grubundaki kişiler ortodontik tedavi yaptırabilirler. Son yıllarda ortodontik tedavi yaptıran yetişkin sayısında belirgin bir artış görülmektedir. Koruyucu ortodontik tedavi denilen tedavileri özellikle 8 -15 yaş grubu çocuklarda yapılmaktadır. Ortodontik tedaviye başlamadan önce çocuğun sürekli dişlerinin tamamının çıkması gerekir. Sürekli dişler 6 – 7 yaşlarında çıkmaya başlar ve 12 -14 yaşlarına kadar devam eder. Bu nedenle sonra ortodontik tedaviye 12 yaşından sonra başlanması gerekir.Tedavi Süresi 0rtalama 8 ila 24 ay arasında diş yapısına göre değişmektedir.dedi.

Açılışa İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun eski meclis üyeleri Kemal Sonay , Ahmet Dönmez ve İskenderun Turizm Derneği Başkanı Sabahattin Uygun katıldı.

Adres: Çay Mahallesi 5 Temmuz Caddesi Özsüren Plaza No:9 Kat : 2 Daire :6  Hatay / iskenderun (Kaymakamlık Yanı- Civil Üstü )

Telefon : 0326 613 50 51 – 0544 613 50 51

Ortodonti Uzmanı Diş Hekimi Tuba Ünal’a Sonay İnteraktif Medya Ajansı Olarak yeni iş hayatında başarılar dileriz.tuğba ünal (1)

tuğba ünal (2)

tuğba ünal (3)

tuğba ünal (4)

tuğba ünal (5)

tuğba ünal (6)

tuğba ünal (7)

tuğba ünal (8)

tuğba ünal (9)