BAŞKAN SAVAŞ SİMYA KOLEJİNDE 24 KASIM PROGRAMINA KATILDI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısı ile Simya Kolejinde düzenlenen törene katıldı.

Belen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Simya Koleji’nin ev sahipliğinde gerçekleşen 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlamasına Başkan Savaş yanı sıra, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Belen İlçe Emniyet Amiri Ali Çolak, Belen İlçe J.Komutanı Salih Aygün, Simya Eğitim Kurumları Kurucuları Selim ve Mehmet Baysal, kolej öğrencileri ve öğretmenler de katılım gösterdi.

Öğrencilerin ve öğretmenlere jestleri ile başlayan programda, dereceye giren ilkokul öğrencilerine Başkan Savaş ve protokol tarafından madalyaları takdim edildi ve öğretmen adaylıklarını bitirip öğretmenlik için ilk adım olan öğretmenlik yemin törenine geçildi. Törenin ardından Simya koleji Kurcularından Selim Baysal Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı sahneye çağırarak günün anlam ve önemi dolayısı ile plaket takdim etti.

Başkan Savaş konuşmasında; “Bugüne kadar bir çok plaket aldım, ama en anlamlısı eğitimciler, öğretmenler tarafından verilenler oldu. Siyasete atılmadan önce bende bir eğitimciydim. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım gününü kutluyor bütün öğretmenlerimize saygılarımı sunuyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

HBB-BASIN-YAYIN-2JPG HBB-BASIN-YAYIN-3JPG HBB-BASIN-YAYIN-4JPG HBB-BASIN-YAYIN-6 HBB-BASIN-YAYIN-7