BAŞKAN SAVAŞ’TAN ÖĞRETMENLERE ÇİÇEK

Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Öğretmenler Günü dolayısıyla Antakya ve İskenderun ilçelerinde öğretmenlere Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş adına çiçek dağıttı.
Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Daire Başkanlığı’na bağlı Sosyal Doku Ekibi, öğrencileri henüz başında oldukları hayat yolculuğunda yalnız bırakmayan, onları kabiliyetleri doğrultusunda yaşama hazırlayan ve geleceğe umutla bakmalarını sağlayan öğretmenleri bu özel günlerinde mutlu etti. Ekipler Başkan Savaş adına Ataker İlköğretim Okulu öğretmenlerine karanfil dağıtarak öğretmenler gününü kutladı.
Ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren Ataker İlköğretim Okulu Müdürü Yusuf İnce, Müdür Yardımcısı Murat Toma ve okul öğretmenleri ince düşüncesinden dolayı Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür etti.
Ataker İlköğretim Okulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Filiz Adıgüzel, ”Hepiniz hoş geldiniz. Bizi bu güzel ve anlamlı günde yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Bu güzel etkinlikler bizi çok mutlu ediyor. Bizler her zaman maneviyata önem veriyoruz. Bizleri çok duygulandırdınız” dedi.

HBB-BASIN-YAYIN-1JPG HBB-BASIN-YAYIN-4JPG