Arçelik Özkayalar’da yılın öğretmenine televizyon hediye edildi

İskenderun’un başarılı iş kadınlarından Özkayalar Arçelik Mağazası sosyal sorumluluk projesinde yine bir ilki gerçekleştirerek yılın emekli öğretmenini seçti. Fener Caddesi üzerinde bulunan Özkayalar Arçelik Mağazasında düzenlenen etkinliğe İskenderun İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kadir Tosun, Arçelik Adana Bölge müdürü Yusuf Bulut, Arçelik Hatay ili Bayi yöneticisi Yaşar İnanç, Özkayalar işletmecisi Vicdan Eraslan Özkaya ve davetliler katıldı.

İskenderun’da yapılan anket sonucuna göre belirlenen yarışma sonucunda 17 yıl önce emekli olan ve 29 yıl öğretmenlik yapan 64 yaşındaki Sabahat Okuyan’a Özkayalar mağazasında bir sürpriz yapıldı. Haberi olmadığı halde kendisini yılın öğretmeni seçen Arçelik yetkililerine teşekkür eden Sabahat Okuyan’a Arçelik yetkilileri tarafından plaket ve teşekkür belgesi takdim edildi.

İskenderun İlçe Milli Eğitim Şube müdürü Kadir Tosun yılın emekli öğretmeni seçilen Sabahat Okuyan’ı elinden öperek kutladı. Adana Arçelik Bölge müdürü Yunus Bulut ise, “İskenderun’da ilk defa düzenlediğimiz yılın emekli öğretmeni yarışmasını geleneksel hale getireceğiz ve her yıl düzeneyeceğiz. Bu vesile ile yapılan ankette en çok oyu alan emekli öğretmenimizi de kutluyorum” diye konuştu. Arçelik Özkayalar işletmecis Vidan Eraslan Özkaya ise, “Sosyal sorumluluk projesi kapsamında bu yıl İskenderun’da yapılan anket ile yılın emekli öğretmenini seçtik. Kendisini kutluyoruz ve günün anısına kendisine Arçelik televizyonu armağan ediyoruz” dedi. Düzenlenen etkinlikte gelen misafirlere kırmızı karanfil takdim edildi.

ARÇELİK YILIN ÖĞRETMENİ (2) ARÇELİK YILIN ÖĞRETMENİ (1) ARÇELİK YILIN ÖĞRETMENİ (3) ARÇELİK YILIN ÖĞRETMENİ (4) ARÇELİK YILIN ÖĞRETMENİ (5)

Önceki İçerikÖğretmenlere çiçekli jest
Sonraki İçerikŞEHİT PAMİR MEYDAN PARKI İLE ESTETİK GÖRÜNÜME KAVUŞTU