İTSO Akreditasyon Denetiminden başarı ile Geçti

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Akreditasyon denetiminden başarı ile geçti. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası birimleri Türk Loydu Akreditasyonu denetçisi Oğuz Aksu, odanın akreditasyona uygun bir şekilde çalışıp çalışmadığın, birimlerdeki teknolojik değerlerin standartlara uygun bir şekilde kullanılıp kullanılmadığını, denetledi.
Türk Loydu, sistem belgelendirme akreditasyon kapsamına ISO 9001/2008 kalite yönetim sistemi belgelendirmesinin de dahil edilmesi amacıyla TÜRKAK tarafından Mayıs-Haziran 2014 aylarında gerçekleştirilen ISO/IEC 17021 akreditasyon denetiminden geçtikten sonra denitmlerini sıklaştırdı. Türk Loydu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından yetkilendirilmiş bir kurum tarafından Türkiye genelinde odaları denetlemekle görvlendirildiği belirtildi.

Türk Loydu Akreditasyon denetçisi Oğuz Aksu, İTSO Yönetim kurulu toplantı salonunda İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen, İTSO Yönetim Kurulu Üyesi Necat Özkaya, İTSO Genel Sekreter Vekili Figen Gül Dönmez, İTSO Kalite Yönetim Temsilcisi ve Akreditasyon Sorumlusu Mehmet Genç ve İTSO personlleri ile tek tek görüşerek, odanın çalışmaları ve yapılması gereken hizmetlerle ilgili konuları görüştü.

Aksu, İTSO’da akreditasyona uygun şekilde hizmetlerin yapılması için gösterilen titiz çalışmaları gördü. İTSO Türk Loydu Akreditasyon sınavından da başarı ile geçerek, hizmet kalitesini daha ileriye götürmenin gayreti içerisinde olduğunu kanıtlamış oldu. İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, “Odamız gerek teknolojik gerekse sisteme uygun bir şekilde personellerimizin özverili gayretleri ile çalışıyor. Odamız Türkiye genelinde önemli bir kurum olan Türk Loydu Akreditasyon denetiminden başarı ile geçti. Tüm personelimizi kutluyorum” dedi.

İTSO AKREDİTASYONDAN GEÇTİ (1) İTSO AKREDİTASYONDAN GEÇTİ (2) İTSO AKREDİTASYONDAN GEÇTİ (4)