SİRENLER ATA’MIZA SAYGI İÇİN ÇALDI

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 77. yıldönümü anma törenlerine katılarak Atamızın manevi huzuruna çelenk bıraktı. Saatler 09;05’i gösterdiğinde 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve sirenler çaldı. Çok sayıda vatandaşımızda araçlarının kornalarını 2 dakika boyunca çalarak saygı duruşunda bulunup Atamıza olan bağlılıklarını ifade ettiler.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 77. yıldönümünde tüm Türkiye’de olduğu gibi İskenderun’da da düzenlenen törenlerle saygı, minnet ve şükranla anıldı.
Atatürk Anıtı önünde düzenlenen anma merasimine; AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hasan Polat, askeri erkân, gaziler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler, öğretmenler ve İskenderun halkı katıldı.
Tören; saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Akabinde İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hasan Polat, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çelenk bırakarak aziz hatırası önünde saygıyla eğildiler.
Saatler 09;05’i gösterdiğinde 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve sirenler çaldı. Çok sayıda vatandaşımızda araçlarının kornalarını 2 dakika boyunca çalarak saygı duruşunda bulundu. Törenler, İskenderun Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen anma etkinlikleriyle devam etti.

ATATÜRK ANMA TÖRENİ (1) ATATÜRK ANMA TÖRENİ (2) ATATÜRK ANMA TÖRENİ (3) ATATÜRK ANMA TÖRENİ (4) ATATÜRK ANMA TÖRENİ (5)

Önceki İçerikArsuzlular’ın verdiği mesaj netti: “Atam; seni hiç unutmadık ki hatırlayalım”
Sonraki İçerikNihal Atakaş Camii Temeli Atılıyor