İSKENDERUN KALDIRIMLARI ANDEZİT TAŞIYLA PIRIL PIRIL OLACAK

İskenderun’da Şehit Pamir ve Ulucami caddelerini kapsayan yeni kaldırım taşı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İskenderun’un çehresini baştan sona değiştirecek çalışmalara imza atan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, çalışmaları yerinde incelerken, çevredeki esnaflarla da bir araya gelerek hem sohbet etti, hem de çalışmalar hakkında bilgi verdi.
İskenderun’un en işlek caddeleri olan Şehit Pamir ve Ulucami caddeleri yeni kaldırım çalışmaları ile pırıl pırıl bir görünüme kavuşacak. Andezit adı verilen diğer adıyla Ankara taşı olarak bilinen uzun ömürlü taşlarla döşenen kaldırımlar böylelikle kentimizin uzun yıllar kaldırım sorununu ortadan kaldıracak. Yeni kaldırım taşlarıyla hizmet kervanına bir yenisini daha ekleyen İskenderun Belediyesi’nin bu çalışmaları halkımız tarafından da takdir edildi.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Şehit Pamir caddesinden başlanan çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı. İskenderun’un bundan sonra hizmetlerle daha çok gelişeceğini vurgulayan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Eski kaldırım taşları bozuk İskenderun’un güzelliğine yakışmıyordu. Bu nedenle Ankara taşı olarak bilinen uzun ömürlü Andezit taşlarıyla bu sorunu da ortadan kaldırıyoruz. Halkımız hizmetin en iyisine layıktır” dedi. Başkan Seyfi Dingil, çevredeki esnaflarla da bir araya gelip sohbet ederken, birlik ve beraberlik içinde olup hizmetlere tüm hızıyla devam edeceklerini belirtti.

Kaldırım taşı çalışmaları (1) Kaldırım taşı çalışmaları (2) Kaldırım taşı çalışmaları (4)