İskenderunspor’a Antakya da saldırı

İskenderunspor’a Antakya da saldırı. Hatay süper amatör liginin en renkli isimlerinden biri olan İskenderunspor,Oynadığı bir çok maçta rakiplerini farklı yenerken sezon sonunda Bal ligine çıkma hedefleri bulunan İskenderunspor maalesef ki rakiplerinin çirkin saldırılarına uğramaya devam ediyor.

Önceki Gün Antakya Çekmece Sahasında oynanan Defne Maçında olaylar çıktı.İskenderunspor ile Defne arasında oynanan maç saha içerisinde oldukça normal görünürken saha dışındaki hesapların çok farklı olduğu maçın içinde belli oldu.Maçın ilk yarsında iki takımda Gol yollarında etkili olmak için mücadele ederken sıkça pozisyona girmeye başladı. İskenderunspor’un takım kaptanı Sedat’ın peş peşe iki sarı kart görmesi 30 dakikada oyundan atılması herkese adeta bir mesaj olarak gösterildi.Defnesporlu oyuncuların oldukça sert ve gergin oynadıklarını tüm taraftarlar ve hocalar görmesine rağmen kimse oralı bile olmadı.İlk yarı bayladığı gibi 0-0 sona erdi. İkinci yarıda ise Defnespor’un oyuncuları sahada dostluk ve kardeşliğin olmadığını oynadıkları oyunla göstermiş oldular.

Tüm tekmelere ve baskılara rağmen gol gelmeyince Maçın hekimi de bu baskılara daha fazla dayanamayarak iskenderunspor’un neredeyse tüm futbolcularına kart gösterdi.85. dakikada çok basit olarak görülen bir pozisyona faul hakem faul verdi.Defne bu pozisyonda topu filelerle buluşturdu.karşılaşmada 1-0 öne geçen Defne hırsını ve kinini dahada sahaya yansıtmak için bir çok futbolcular sahadaki futbolculara tekmeler ile göz dağı verdi.90. dakikası 1-0 devam eden maçta maçın hakemi 4 dakika uzatma gösterdi.bu uzatmada Defnespor’un 10 numara formalı kaptanı İskenderunspor oyuncusu Recep’e yumruk attı.bunun üzerine iki futbolcu bir birleriyle tartışırken maçın hakemi iskenderunsporlu futbolcuya kart gösterirken yumruğu atan kişiye sarı kartı gösterdi.defneli futbolcular kart gösterdiği için hakemin üzerine saldırınca ikinci sarı karttan oyunun dışına giden kaptan içerideki arkadaşlarını adeta bir savaşa gidiyor gibi örgütledi.

Bu kavgaların arından ise iskenderunspor kalesinde bir gol daha gördü.maçın uzatmasında 2-0 mağlup duruma düşen iskenderunspor bu maçı kaybederken,maç içerisinde iskenderunsporlu oyuncalara tekme atıp kavga yapmaya zorladığı ancak başarılı olamadıkları oyunculara maçın bitiminde küfür ettiler.bunun üzerine futbolcular yumruk yumruğa bir birlerine girerken,Defnenin hocası ve yöneticileri sahaya daldı. Yöneticilerin sahaya girdiğini gören Defneli taraftarlarda sahaya girerek iskenderunsporlu futbolculara saldırdılar. Yaklaşık 5 futbolcu çeşitli yerlerinden yaralanırken İskenderunspor Kulüp Başkanı Ali Gökhan Olgun ise takımla birlikte iskenderun’a geldi.yaralı olan futbolcuları İskenderun devlet hastanesinde acile götüren ve burada rapor aldıktan sonra ise durumu polise bildirdi ve yaşanan saldırıdan davacı olduğunu açıkladı. Şimdi tüm gözler Hatay Amatör spor kulüpleri federasyonu,ve hakem kurulunda yaşananları gerçekten kendilerine yakışır şekilde görüp cezalandıracaklar,yoksa bir taraf olarak mı gerekli cezayı verecekler tüm kamuoyu onların vereceği kararı bekliyor.

iskenderunspor defne maçı sonrası dayak (1) iskenderunspor defne maçı sonrası dayak (2) iskenderunspor defne maçı sonrası dayak (3) iskenderunspor defne maçı sonrası dayak (4)

Önceki İçerikKimler İşsizlik Sigortasından Yararlanabilir,İşsizlik Maaşı nedir
Sonraki İçerikPrefabrikler İhaleye Çıkıyor