İSKENDERUN ARTIK DAHA ÇOK HİZMET ALACAK

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti’nin tek başına iktidarıyla sonuçlanan 1 Kasım erken genel seçimleri ile ilgili değerlendirmede bulundu. Türk halkının güven ve istikrardan yana olduğunu belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’da yapılan hizmetleri de halkımızın oylarıyla süslediğini ifade etti.

Merakla beklenen 1 Kasım erken genel seçimleri beraberinde huzuru, refahı ve kardeşliği getirdi. Bu tarihi seçimlerle ilgili açıklamalarda bulunan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, bu seçimde kazananın halk olduğunu dile getirdi. AK Parti’nin tek başına iktidarıyla artık İskenderun’un daha çok hizmet alacağını vurgulayan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Ülkemizde AK Parti’nin tek başına iktidarla 4. Kez gelmesi artık hizmetler için Ankara’da elimizi daha da kolaylaştırdı.

Hayata geçirdiğimiz TOKİ ve feyezan kanalının yapım çalışmaları belirlenen süreden daha da erken bitecek. Çünkü AK Parti halka hizmet için bu kutlu yoldadır. İskenderun’a şu ana kadar yaptığımız hizmetlerimize halkımızda oylarıyla destek verdi. İskenderun halkı da güven, istikrar ve hizmet dedi. Bundan sonraki süreçte de vatandaşlarımızla el ele, gönül gönüle verip Ankara’dan hizmetleri tek tek alıp İskenderun’un geleceğini hep birlikte inşa edeceğiz. Bizlerde halkımızın bize olan güvenine bundan önce olduğu gibi bundan sonrada layık olacağız. Koltuklar gelip geçididir, önemli olan halkımıza hizmettir. Bu noktada iktidarımızla birlikte hizmete yürüyoruz” diye konuştu.

BAŞKAN

Önceki İçerikMedeniyetler Korosu Başkentte Hatay Günlerinde Konser Verecek
Sonraki İçerikOy kullandığınız sandıkta hangi parti ne kadar oy aldı?