Arsuz Belediyesi’nde çifte sevinç

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen Plaj Futbolu Ligi’ne bu yıl ilk kez katılan Arsuz Belediyesi Plaj Futbolu Takımı, Türkiye Şampiyonası’nda üçüncülük elde ederek büyük bir başarıya imza attı. Şampiyonluğa giden yolda özverili çalışmasıyla sezona damga vuran Arsuz Belediyesi Plaj Futbolu Takımı’nı Alanya’da düzenlenen şampiyonada Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF) Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Dik, Herkes İçin Futbol(HİF) İskenderun Sorumlusu Murat Ünal ile Arsuz Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hüseyin Yangın da yalnız bırakmadı.
Türkiye genelinde düzenlenen 14 etabın birincilerinin yarıştığı Türkiye Şampiyonası’nda şampiyonluğu göğüsleyen Antalyaspor’un ardından Karataş Belediyespor ikinciliği, Arsuz Belediyesi de üçüncülüğü elde ederken, Arsuz Belediyesi Türkiye üçüncüsü olmasının yanısıra, Plaj Futbolu Milli Takımı’nın Alanya’da gerçekleştireceği hazırlık kampı aday kadrosuna kalecisi İsmail Turhan ile forvet sporcusu Volkan Kirar’ın da davet edilmesiyle çifte sevinç yaşadı.
“Başarılarıyla gurur duyuyoruz”
Türkiye şampiyonasında üçüncülük elde eden ve hem Arsuz’u, hem de Hatay’ı Alanya’da başarıyla temsil eden Arsuz Belediyespor Plaj Futbolu Takımı’nı başarısından dolayı tebrik eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Arsuz Belediyesi Plaj Futbolu Takımımız bizlere büyük bir gurur ve sevinç yaşatmıştır. Bu başarı bize büyük bir moral ve motivasyon kaynağı oldu. Bu önemli başarı dolayısıyla futbolcularımızı, teknik heyeti ve tüm emeği geçen herkesi kutluyorum. Ayrıca, Plaj Futbolu Milli Takım aday kadrosuna davet edilen sporcularımız İsmail Turhan ve Volkan Kirar’ı da ayrıca tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Çok büyük bir sporcu potansiyelini bünyesinde barındıran ilçemizde, bugüne kadar çok başarılı sporcular yetişmiştir. Bundan sonra da yetişmeye devam edecektir” dedi.

kupa kupa1 kupa3