Hatay’da Kılıçdaroğlu rüzgârı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Doç Dr. Lütfü Savaş ve Hatay Milletvekili Adaylarıyla Hatay’da açılıştan açılışa koştu.
Kılıçdaroğlu: “biz hiçbir vatandaşımızı ötekileştirmeyiz”
CHP Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu Hatay ve ilçelerini ziyaret ederek halkla kucaklaştı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve Hatay Milletvekili Adaylarıyla bazı ilçelerde temel atma törenine katılan Kılıçdaroğlu, Belen geçidinde kendisini bekleyen vatandaşlarla da bir araya geldi. CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel ile Seçim Bürosu’nun açılışını da gerçekleştiren Kılıçdaroğlu, HBB’nin önemli projelerinden olan “İçme Suyu Şebeke Yenileme” projesinin Belen’deki törenine de katıldı. Kılıçdaroğlu Belen halkına hitap ederken; “1 Kasım’da sandığa gideceğiz. Güzel Türkiye’miz için, evlatlarımız için oylarımızı kullanacağız. Bu seçimler diğer seçimlere benzemiyor.

Bu seçimlerde cumhuriyetimizi ve demokrasimizi oylayacağız. Sandığa gidelim. 13 yıldır Türkiye’yi Ortadoğu bataklığına sürükleyen, Türkiye’ye acıyı kanı gözyaşını getiren, terör örgütleriyle pazarlık yapan bu hükümete bir ders verelim.” ifadelerini kullandı. Başkan Savaş’ın törenin açılış konuşmasına da vurgu yaparak sözlerini devam ettiren CHP Genel Başkanı Sn. Kılıçdaroğlu; “az önce Lütfü Başkan güzel bir konuşma yaptı. Bize hizmet ediyor. Hiçbir ayrım yapmıyor. Oy versin vermesin. Belenli ise, Hataylı ise bütün hizmetlerden yararlanacak. Çünkü Bizim özelliğimiz biz hiçbir vatandaşımızı ötekileştirmeyiz. 78 milyon vatandaşımızı kucaklarız. Çünkü bu memleket bizim. Bu vatan bizim. Bu insanlar bizim. Onlara hizmet etmekte bizim görevimiz.” dedi. Kalabalığın içinden gençler, Kılıçdaroğlu ile selfi-e (özçekim) çekinmek için adeta yarıştı. Kılıçdaroğlu, Başkan Savaş ve Milletvekili Adayları İskenderun’daki HBB’nin önemli projelerinden olan “Primemall Köprülü Kavşak Projesi” temel atma törenine katılmak üzere Sloganlar eşliğinde uğurlandılar.

Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Belen halkına hitap ederken (2) Genel Başkanımız Kemal kılıçdaroğlu ile Selfi-e çılgınlığı (1) Kemal Kılıçdaroğlu ve Lütfü Savaş'ın katılımıyla, HBB içme suyu şebeke yenileme ve temel atma töreninden görüntüler (1) Miting kalabalığından coşkulu anlar (4)

Önceki İçerikRiyat Kırmızıoğlu HRT’nin Canlı Yayın Konuğu
Sonraki İçerikYasadışı Su Ürünleri Avcılığı ile Mücadele