KENTİMİZE HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKALIM

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ilçemize kazandırılan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) evleri hakkında çıkan asılsız dedikoduları düzenlediği basın toplantısı ile çürüterek, hiç kimsenin bu hizmetlerin önüne geçemeyeceğini söyledi. İskenderun halkı arasında büyük mutluluk ve sevinç yaratan TOKİ evleri için İskenderun Sanat Galerisi (Eski Evlendirme Salonu) önünde düzenlenen törenin ardından Belediye Başkanı Seyfi Dingil, basın mensuplarıyla bir araya gelerek önemli konularda açıklamada bulundu. Belediye Başkanı Seyfi Dingil TOKİ için sosyal medyada çıkan asılsız haberlere ve iddialara kimsenin inanmaması gerektiğini üzerine basa basa vurguladı.

Belediye Brifing Salonu’nda gazetecilerle bir araya gelen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Biz kentimize yaptığımız her türlü projeyi ve hizmeti usulüne ve kurallara uygun olarak yapıyoruz. Amacımız güzel İskenderunumuzu hak ettiği gereken seviyeye ulaştırmaktır. Nitekim aylarca uğraştığımız ve vatandaşlarımızın geleceği açısından da hayati önem taşıyan TOKİ evleri içinde sona geldik, talepleri aldık. Ancak görüyoruz ki sosyal medyada bu hizmetlerimizin önüne geçmek isteyenler var. Buradan onlara sesleniyorum; küçük hesapları bırakalım. Bu tip davranışlar kentimize zarar veriyor. Dolayısıyla halkımıza hizmetler engelleniyor. Aslolan her zaman İskenderun’dur.

Bizler bugün varız, yarın yokuz. Eğer İskenderun’a kalıcı bir eser bırakabiliyorsak, insanlarımızın yaşam ve refah düzeyini yükseltebiliyorsak bu bizim için büyük mutluluktur. TOKİ evleri de bu önemli hizmetlerimizden bir tanesidir. Kentimizde yaşayan ve bizimle gönül birliği yapan halkımızı TOKİ evlerine yerleştirip onları geleceğe taşıyacağız” dedi. Toplantıda konuşan İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çetinkaya’ da TOKİ evlerinin teknik konuları hakkında basın mensuplarına detaylı bilgiler verdi. Başkan Yardımcısı Ahmet Çetinkaya, TOKİ evleri için gerekli tüm işlemlerin tamamlandığını, talepler alındıktan sonra da önümüzdeki aylar içinde temelini atacaklarını ifade etti.

Teknik konulara hakim olan Başkan Yardımcısı Ahmet Çetinkaya, TOKİ ile ilgili resmi evrakları sinevizyon eşliğinde gazetecilere göstererek, ortada herhangi bir pürüzün olmadığını, temel atılacak günü sabırsızlıkla beklediklerini kaydetti.Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği toplantıya, İskenderun Belediye başkanı Seyfi Dingil ile birlikte Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Çetinkaya, Ergün Gözüküçük, Cemil Çengel ve daire müdürleri katıldı.

DSC_0024 DSC_0026 DSC_0033