İTSO Meclis üyeleri Ankara’da düzenlenen eğitim seminerine katıldı

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası heyeti Ankara’daTürkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Meclis üyelerine yönelik düzenlenen eğitim seminerine katıldılar. Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Seküçoğlu, Meclis üyeleri Caner Başeğmez, Ali Çıtanak, Müfit Tennioğlu, Semir Uygun, Necdet Tatlı, Bayram Alpagül ve Ahmet Erdoğan da seminere katıldılar. İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, seminerle ilgili olarak yaptığı değerlendirmesinde, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara’da meclis üyelerine yönelik eğitim semineri düzenlendi.

Bizde İTSO yönetim kurulu ve meclis üyeleri olarak bu seminere katıldık. Seminerin faydalı geçtiğine inanıyorum. Bu tür seminerlerin meclis üyelerimizin odamızda daha verimli çalışması için önemli olduğunu düşünüyorum.” dedi. TOBB tarafından düzenlenen ve 3 gün süren seminerlerinin devam edeceği ve seminere katılamayan diğer meclis üyelerinin de 2. grup seminere katılabilecekleri belirtildi.

MECLİS ÜYELERİ ANKARADA SEMİNERE KATILDI (3) MECLİS ÜYELERİ ANKARADA SEMİNERE KATILDI (4)

Önceki İçerikBaşkan Savaş Belen’i ziyaret etti
Sonraki İçerikİskenderunspor Galip
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.