Arsuz’a üç koldan asfalt geliyor

Arsuz Belediyesi, ilçedeki yıpranmış ve stabilize durumdaki yolların tamamını kapsayacak olan 329 bin 310 metrekarelik asfalt ihalesi kapsamında ilk sathi asfalt kaplama işini dün Akçalı Mahallesi Namık Kemal Caddesi’nde gerçekleştirdi. Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, başkan yardımcısı Sedat Deveci ve Fen İşleri Müdürü Koray Mazmancı’nın katılımıyla gerçekleşen ilk uygulamada, Başkan Nazım Culha, “Halkımızın yaşam kalitesini daha da artırmak ve ulaşımı kolaylaştırmak için çalışıyoruz” dedi.

akçalı (5)--
Sathi kaplama çalışmasının ardından, ilçe genelinde üç ayrı ekibin asfalt çalışmasına başlayacağını ve ilk etapta çalışmaların Akçalı, Karaağaç ve Gözcüler Mahallelerinde start alacağını söyleyen Başkan Nazım Culha, çalışmaların belirlenen program çerçevesinde tüm mahallelerde gerçekleşeceğinin müjdesini verdi.
Yaklaşık dört ay sürecek olan asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından ilçe genelindeki tüm yolların modern bir görünüme kavuşacağını söyleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, ” İlçemizin güzelleşmesi ve eksiklerin giderilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bütün mahalleleri içeren yol çalışma programı kapsamında parke, yol bakım ve onarım ile yeni yol açma çalışmalarımız hızla devam ederken, sathi asfalt çalışmalarının ardından asfalt çalışmalarımız da başlayacak. Hem yollarımızı güzelleştirecek, hem de ulaşım kolaylığı sağlayacak olan çalışmalarımız adeta ilçemizin çehresini değiştirecek” dedi.

akçalı (12)--

Önceki İçerikBELENLİLER BAŞKAN SAVAŞ’I BAĞRINA BASTI
Sonraki İçerikTEDAVİ EDİLEN KAPLUMBAĞALAR DENİZLE BULUŞTU