TOKİ İÇİN START CUMA GÜNÜ VERİLİYOR

İskenderun Belediyesi kentin imarında önemli bir proje olan Toplu Konut İdaresi(TOKİ) evleri için start veriyor. Vatandaşların talep başvuruları için başlama töreni 16.10.2015 Cuma günü saat:14.00’de yapılacak. İskenderun Belediyesi Sanat Merkezinde(Eski Nikâh Salonu)belediye görevlileri vatandaşların talep başvurularını kabul edecek.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,450 bin m2 alan üzerine kurulacak planda 4500 konut yapılacağını açıkladı. İskenderun halkını verdikleri sözleri bir bir gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Cuma günü halkımızla bir arada toki çalışmalarımıza esas olacak talep alımlarına başlayacağız. Bu vesile ile tüm halkımızı şehrimizin geleceğinin inşası adına önem arz eden bu törende aramızda görmek istiyoruz dedi.

Toki evleri için talep alım başvurusu esnasında vatandaşlardan hiçbir şekilde bir ücret alınmayacağına da vurgu yapan Başkan Seyfi Dingil açıklamasında şu görüşlere yer verdi; “alt gelir grubuna yönelik ve sosyal konut olmak üzere 2 tip konut yapılacak. Bu İskenderun halkı için önemli bir fırsattır. Talep formu için başvurularını yaparken onlardan hiçbir ücret alınmayacak. Bu başvurularda halkımızı yasal bağlayıcı hiçbir madde olmayacak. İskenderun hızla büyüyen ve gelişen bir şehir. Buna bizlerde uyum sağlamak durumundayız”dedi.

Screenshot_1

Önceki İçerikKAPLAN DERESİ SORUNU ÇÖZÜLÜYOR
Sonraki İçerikKaymakam Aydın Tarım Fuarını Ziyaret Etti