Tüm liglere erteleme

Ankara’da yaşanan terör saldırısının ardından ilan edilen 3 günlük Ulusal Yas Nedeniyle, Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) 10, 11 ve 12 Ekim’de oynanacak tüm resmi, özel ve amatör müsabakaları ileri bir tarihe erteledi. Bu kapsamda, Alanya’da düzenlenen TFF Plaj Futbol Ligi finalleri de oynanmayacak.
TFF Plaj Futbol Ligi Finallerinde Hatay’ı ve Arsuz’u temsil edecek olan Arsuz Belediyesi Erhan Ceylan Plaj Futbolu Takımı ilk maçını oynadıktan sonra, ligin iptal edilmesi nedeniyle kente geri döndü. Tepebaşı Belediyesi’ni 7- 1 yenerek lige iyi bir başlangıç yapan Arsuz Belediyesi Erhan Ceylan Plaj Futbolu Takımı, TFF’nin belirleyeceği yeni bir tarihte, fikstürün geçerliliğini koruması kaydıyla yeniden Alanya’ya gidecek.
4 grup halinde oynanacak olan maçlardan ilk etapta grup liderliği için, ikinci etapta ise finallere şampiyon olarak imza atmak için ter dökecek olan Arsuz Belediyesi Erhan Ceylan Plaj Futbolu Takımı sporcuları, Ankara’da yaşanan elim olayda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi.

20151010_174050 (1)