İlk hedef, grupta şampiyonluk

Arsuz Belediyesi ile Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu işbirliğiyle bu yıl ilk kez gerçekleşen Arsuz 1. Spor Şenliği kapsamında düzenlenen plaj futbolu turnuvasında şampiyonluğu elde ederek, TFF Plaj Futbol Ligi finallerine katılmaya hak kazanan Arsuz Belediyesi Erhan Ceylan Plaj Futbolu Takımı, Alanya’ya gitmeden önce Belediye Başkanı Nazım Culha’yı makamında ziyaret etti. Hatay ASKF Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Dik ve Herkes İçin Futbol İskenderun İlçe Sorumlusu Murat Ünal’ında katıldığı ziyarette, Başkan Culha sporculardan şampiyonluk sözü aldı.
10-15 Ekim 2015 tarihleri arasında Alanya’da oynanacak olan Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Plaj Futbol Ligi Finalleri için yola çıkacak olan Arsuz Belediyesi Erhan Ceylan Plaj Futbolu Takımı’na başarılar dileyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, futbolculara “Arsuz’u ve Hatay’ı en iyi şekilde temsil edeceğinizden ve dereceyle döneceğinizden şüphem yok. Sizlere güveniyorum” diyerek moral verdi.
Arsuz 1. Spor Şenliği’nin en renkli ve görkemli turnuvasının plaj futbolunda yaşandığını söyleyen Nazım Başkan Culha, ” Futbol dostluk, kardeşlik ve centilmenliğin yanı sıra tanıtıma, dayanışmaya ve kaynaşmaya da vesile oluyor. Alanya’da hem ilçemizin tanıtımına katkı sunacak, hem de yeteneklerini sergileyecek olan sporcularımıza sonuna kadar güveniyorum. İlçemizin adını taşıyan bir takımın ulusal ligdeki bir maça katılmasından da gurur duyuyorum. Bu finaller bizler için çok önemli. Final maçına çıkmayı başarırsanız, maça giderek tribünlerde ben de sizleri destekleyeceğim” dedi.

Arsuz Belediyesi Erhan Ceylan Plaj Futbolu Takımı“İlk hedef, grupta şampiyonluk”
Hatay ASKF Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Dik, Arsuz Belediyesi Erhan Ceylan Plaj Futbol Takımı’na desteklerinden dolayı Başkan Nazım Culha’ya teşekkür ederek, “Türkiye genelinde düzenlenen 14 etabın birincilerinin yarışacağı finallerde Hatay’ı Arsuz’dan da bir takımın temsil edecek olmasından dolayı mutluyuz. Guruplar ve rakiplerimiz, 9 Ekim’de Alanya Belediyesi’nde gerçekleştirilecek kura çekimi sonucunda belirlenecek. 4’er takımlı 2 grup ve 3’er takımlı 2 grup olmak üzere toplam 4 grup halinde oynanacak maçlar 10-11-12 Ekim tarihlerinde oynanacak. Gruplarında birinciliği elde edecek takımlar 14 Ekim’de yapılacak yarı final karşılaşmalarında mücadele edecek. Hedefimiz, kendi grubumuzda şampiyonluğu elde ederek, ilk dört takım arasına kalmak ve 15 Ekim’de oynanacak olan final maçına kalmaktır” derken, takıma sponsor olan Arsuz Şalgamı ve Filli Boya yöneticilerine de ayrıca teşekkür etti.

IMG_3592 IMG_3561

Önceki İçerikDr. Riyat Kırmızıoğlu: Çözümün parçası olmayanlar
Sonraki İçerikTelefon Tamiri Yapan Çorumlu Gara Amir