EĞİTİME YARDIM GELECEĞİMİZE YATIRIMDIR

İskenderun Belediyesi yeni eğitim ve öğretim yılı için hazırlık yapan okullara yardımda bulunuyor. İlçe genelinde bulunan okullar bünyesinde yapılan tadilat, tamirat ve boyama işlerinde okullara yardımda bulunan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, okulların isteklerine duyarsız kalmayarak eğitime katkıda bulunuyor.

Son olarak Karapelit İlkokulu yeni dönem hazırlıklarına katkıda bulunan İskenderun Belediyesi okulun boyanma işlerini yaparak öğrencilerin yeni eğitim-öğretim yılında daha hijyen bir ortamda eğitim görmelerine imkan sağladı. Öğrencilerin düzenli, bakımlı ve pırıl pırıl sınıflarda eğitim alabilmeleri için her türlü yardımı yapacaklarını belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil;” okulların her türlü isteklerine ivedilikle elimizden geldiğince cevap vermeye çalışıyoruz. İlçede ki okullarımızın boyanması ve daha sağlıklı bir eğitim ortamı oluşturulması amacıyla talepte bulunan okulların boya işlerini ekiplerimiz yapıyor. Eğitime yapılan yardım ve yatırım geleceğimize yapılan yatırımdır.

İskenderun Belediyesi olarak geleceğimizin temellerinin atıldığı bu binalarda çocuklarımızın daha temiz, nezih ve sorunsuz ortamlarda eğitim ve öğretim görmeleri için elimden gelen yardımı da yapmaya hazırım” dedi.

DSC_0006