HATAY AK PARTİ TEŞKİLATI KAYSERİ’DE BULUŞTU

Ak Parti Hatay İl Başkanlığı ve Ak Partili Hatay İlçe Belediye Başkanları Kayseri’de düzenlenen Adana, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Osmaniye, Kayseri, Mersin, Kilis, Aksaray, Nevşehir, Sivas ve Yozgat il teşkilatlarını kapsayan “4. Bölge Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı” na katıldı.
Kayseri’de bir otelde düzenlenen toplantıya Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki İle Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız başkanlık etti.

at¦-+ğ1
Toplantıya tam kadro katılan ak parti Hatay teşkilatı düzenlenen toplantının en renkli ili olmayı başardı.
Toplantıda konuşan Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, 1 Kasım’da yapılacak seçimlerde Ak Parti’nin tüm seçim bölgelerinde en az yüzde 50 oy hedeflediğini söyledi.
Toplantıda söz alan Ak Parti İl Başkanı Ahmet Atıç ise, Hatay’daki seçim çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı. Hatay’da 7 Haziran’da yapılan seçimlerde bir başarı yakaladıklarını ancak bunu yeterli görmediklerini kaydeden Atıç, 1 Kasım’daki hedeflerinin Hatay’da en az 400 binin üzerinde oy almak olduğunu dile getirdi.
Başkan Atıç, Hatay’ın her yönüyle karmaşık bir yapıya sahip olduğunu dile getirerek, seçimler öncesi başladıkları ve tüm ilçe teşkilatlarıyla gerçekleştirdikleri planlama toplantılarının verimli geçtiğini aktararak; “Biz 1 Kasım seçimleri için tüm ekibimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. En büyük hedefimiz bu seçimde Hatay’daki başarılarımızı artırarak devam ettirmek. Bu hedef doğrultusunda tüm çalışma arkadaşlarımızla gece gündüz demeden çalışıyoruz. İnşallah 1 Kasım yeni bir tarih yazdığımız gün olur” temennisinde bulundu.

Önceki İçerikŞEHİT PAMİR CADDESİNİN ÇÖP KUTULARI TEMİZLENİYOR
Sonraki İçerikAskeri araca bombalı saldırı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.