İskenderunspor’dan Bowling Maçı

İskenderunspor’a İskenderun kurum ve kuruluşlarından destek gelmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz yıllarda sahipsizlikten küme düşen İskenderunspor, bu yıl yeniden küllerinden doğmak için yola çıkan futbol takımı başarılarına yenilerini eklemek istiyor.

Genç ve Enerji dolu kişiliğe Sahip Ali Gökhan Olgun bedenini taşın altına koyarak yeni bir İskenderunspor’u yaratma çabası için mücadele ediyor.

Almış olduğu farklı galibiyetlerle adından sıkça söz ettiren İskenderunspor’a İskenderun Primemall Alışveriş Merkezi kapılarını açtı. Primemall Müdürü Uğur Sevinmiş tüm takımı Bowling maçına davet etti. Kulüp Başkanı ve teknik heyet, futbolcular ile birlikte mücadele ettiler. Bowling Turnuvası öncesinde kısa bir açıklama yapan İskenderunspor Kulüp Başkanı Ali Gökhan Olgun bizlere kapılarını açan İskenderun Pirimemall ‘a teşekkür ediyoruz. Bölgemizde sportif faaliyetlerden mutlu olan insanlar her zaman enerji doludur. AVM Müdürü Uğur Sevinmiş’te bunlardan biridir. Bize kapıları açtıkları için kendilerine çok teşekkür ediyorum dedi.

İskenderun Primemall Müdürü Uğur Sevinmiş İskenderunspor’u burada ağırlamaktan dolayı bizlerde keyif alıyoruz.Bu takım bizim bölgemizin takımı inanıyorum ki başarıların dahada artırarak üst liglere çıkacaklardır. Pirimemall ailesi olarak sosyal sorumluluk duygusunu her zaman ön planda tutuyoruz bu konuda elimizden geleni yapmaya hazırız dedi.

bovling iskenderunhspor (1) bovling iskenderunhspor (3) IMG_5344

Önceki İçerikÜCRETSİZ KARATE KURSUNUN KAPANIŞ TURNUVASI GERÇEKLEŞTİ
Sonraki İçerikBAŞKAN SAVAŞ İSKENDERUN DAĞ BANDI MAHALLESİNDE