İSKENDERUN BELEDİYE MECLİSİ YOĞUN MESAİDE

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan maddeleri görüşmek üzere 01.10.2015 Cuma günü saat:14.00’da Belediye Meclis Salonun da toplandı. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil başkanlığında toplanan meclis gündeminde bulunan 13 madde üzerinde görüşmelere yaparak karara bağladı.

Gündemin 1.maddesinde yer alan Belediye 2016 Mali Yılı Performans Programının görüşülmesi ile ilgili Strateji Geliştirme Müdürlüğü teklifi.

Gündemin 2.maddesinde yer alan Belediye 2016 Mali Yılı bütçe tasarısının görüşülmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifi plan ve bütçe komisyonuna sevk edildi. Ayrıca Belediye 2016 yılı Vergi, Resim, Harçlar ve Ücretler tarifesinin görüşülmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifi, Ön Mali Kontrol İşlemleri Yönergesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifi, Zabıta personellerine 2016 yılı içerisinde ödenecek fazla mesai ücretinin belirlenmesi ile ilgili Zabıta Müdürlüğü teklifi, Yazı İşleri Müdürlüğünün Görev, Sorumluluk ve Yetki Esaslarını belirleyen yönetmeliği ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü teklifi, Hukuk İşleri Müdürlüğünün Görev, Sorumluluk ve Yetki Esaslarını belirleyen yönetmeliği ile ilgili Hukuk İşleri Müdürlüğü teklifi ve Temizlik İşleri Müdürlüğünün Görev ve Çalışma Yönetmeliğinin iptal edilerek yeni oluşturulan Görev Çalışma Yönetmeliği ile ilgili Temizlik İşleri Müdürlüğü teklifi de meclis üyelerince plan ve bütçe komisyonuna sevk edildi. İskenderun Belediye Meclisinin diğer gündem maddelerinin ise imar komisyonuna gönderilmesi oy birliği ile kararlaştırıldı.Meclisin Ekim ayı ikinci oturumunda komisyonlardan gelen raporlar okunarak belediye meclis üyeleri tarafından oylanıp karara bağlanacak.

DSC_0001 DSC_0007 DSC_0010 DSC_0014

Önceki İçerikArsuz’da Borç devri kapandı, artık yatırım zamanı
Sonraki İçerikÜCRETSİZ KARATE KURSUNUN KAPANIŞ TURNUVASI GERÇEKLEŞTİ