BAŞKAN SAVAŞ PAYAS’TA HEMŞEHRİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

atay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Payas ilçesinde bulunan Karacamii mahallesi kahvelerinde hemşehrileri ile buluşarak bölgenin sıkıntılarını ilk ağızdan dinledi, çözümler üretti.
Savaş gelen şikayetler üzerine bir takım telefon görüşmeleri yaparak sorunlara anında müdahale etti. Mahalle sakinleri tarafından ilgi ve sevgiyle karşılanan başkan Savaş, Hatay için çalıştıklarını siyasi kaygı gütmediklerini önemle belirtti.
Artan içme suyu sorunlarına açıklık getiren başkan Savaş, su fiyatları konusunun, bütün Büyükşehir Meclisi üyeleri partiler ve grup başkanları ile aldıklarını ve sonrasında gelen tepkiler üzerine fiyatları indirmek için meclise önerge verdiklerini ancak siyasi kaygı güdenlerin bu karar en başta karşı çıkarak Büyükşehir Belediyesini hizmet verdirmemek için çabaladıklarını belirtti. Ardından meclis toplantılarımız internet üzerinden canlı izlenebilir tüm halkımızı canlı izlemesini tavsiye ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.
Başkan savaş Payas balıkçı Barınağı ve Payas ilçe teşkilatında partililer ile de bir araya gelerek hizmet istişarelerinde bulundu.

HBB=BASIN=YAYIN=1JPG HBB=BASIN=YAYIN=3JPG