YAŞAR TOKSOY FARKI

Uzun yıllar hizmet görmeyen Ocaklı (Mezbahane) Mahallesi Başkan Toksoy’ un talimatı ile cadde ve sokakları asfaltlanıyor.
Dörtyol Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün başlattığı 2. etap asfalt çalışmaları kapsamında asfaltsız ve bozuk yollar asfalt ekipleri tarafından sıcak asfalt dökülerek vatandaşlarımızın hizmetine sunuluyor.
Asfalt çalışmaları kapsamında son olarak Ocaklı Mahallesi (Mezbahane Mevki) çalışmalarını sürdüren ekipler Papatya Sokak’ta, Yeşeren Sokak’ta, Yeniçay Sokak’ta ve Doğan Sokak’ta yollara sıcak asfalt dökülerek vatandaşlarımızın yıllardır çektiği sıkıntıları çözüyorlar.

m1 m2 m3 m4
Asfalt çalışmalarını bizzat yerinde inceleyerek takip eden Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar TOKSOY; “Uzun yıllar hizmet görmeyen Ocaklı Mahallesi, yani Mezbahane olarak tabir ettiğimiz mevkide ve sokaklarımızda asfalt çalışmalarımızı başlatmış bulunuyoruz. Yıllardır ihmal edilen Doğu ve Güneydoğulu vatandaşlarımızın oturduğu sokaklar ve mahalleler birçok sıkıntıya maruz kaldı. Bizler bu hataya düşmeyeceğiz. Biz hiçbir vatandaşımıza ayrım yapmadan, hiçbir mahallemizi ötelemeden hizmetlerimizi sonuna kadar devam ettireceğiz.
Biz 1000 yıllık kardeşliğimizi bugünlere kadar taşıdık ve bir 1000 yılda daha taşıyacağız. Dörtyol tüm Doğulu ve Güneydoğulu kardeşlerimizi şimdiye kadar bağrına basmıştır ve bundan sonrada basmaya devam edecektir. Şimdiye kadar kimsenin uğramadığı bu sokaklara biz sıcak asfalt döküyoruz. Bizler Sosyal birlikteliği mahalle sakinlerimizle sağlamış bulunuyoruz. Hava muhalefeti yaklaşmadan tüm Dörtyol’da asfalt işlemlerimizi bitirmek için tüm gayretimizle çalışıyoruz. Ocaklı Mahallemiz inşallah Kurban Bayramı’na kadar bitirilecek. Bayramdan sonrada Allah izin verirse Yeşilköy Mahallemize geniş kapsamlı olarak geçip orada vatandaşlarımızdan gelen talepleri değerlendireceğiz. Tüm vatandaşlarımızı saygı ile selamlıyorum. Bizi izlemeye devam edin.” dedi.
Mahalle sakinleri, Ocaklı Mahallesi Muhtarı Yusuf Soysal ve Yeşil Mahalle Muhtarı Bünyamin Çetin; Dörtyol Belediyesi Fen İşleri Müdürüne, asfalt ekibine ve Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar TOKSOY’a yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.
Başkan Toksoy incelemeler sırasında bir vatandaşımızın tek göz bir oda da yaşadığını duyunca olaya anında müdahale ederek vatandaşımıza daha yaşanabilir bir ortam hazırlanması için birim müdürlerine gerekli talimatları verdi.
Başkan Toksoy Mahalle sakinleri ile çay muhabbeti yaptıktan sonra çocuklara hediyeler vererek fotoğraf çektirdi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.