İTSO Meclisi Terör olaylarına karşı tek yürek oldu

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Eylül ayı Meclis toplantısında terör olaylarına karşı tek yürek olundu. İTSO meclisi öncesi vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda edan kahraman şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu.

Meclis Toplantısında ilk olarak söz alan İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen, “Ülkemizin gündemi terör olayları ile çalkalanmakta, aldığımız şehit haberleri bizleri derinden üzmektedir. Kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi bozmadan birbirlerimize ve ülkemize sahip çıkmalıyız. Unutmayalım ki şiddete şiddetle karşılık vermek, sorunları çözmez. Bu vesile ile tüm şehitlerimze Allah’tan rahmet yakınlarına ise baş sağlığı diliyorum” dedi. Ardından kürsüye gelen İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, “Ülke olarak zor zamanlar yaşadığımız bugünlerde, artarak devam eden terör olaylarını derin bir üzüntüyle takip etmekteyiz. Ülkemiz üzerinde oynanan bu oyunlar, hepimizi hedef almaktadır. Birlik ve beraberliğimize gölge düşürmek maksadıyla kurulan bu tuzağın; huzurumuzu bozmasına ve bizi birbirimize düşürmesine asla müsaade etmemeliyiz. Bizleri ayrıştırma ve kutuplaştırma amacı taşıyan bu oyunların farkında olmalı ve kardeşliğimizi korumalıyız.

İİTSO MECLİSİ TERÖRE KARŞI TEPKİ VERDİ (1)

Zira birliğimizi ve kardeşliğimizi korumak bizim elimizde. Vicdanımızın sesini dinleyerek hareket etmeli, provokasyonlara ve tahriklere hiçbir surette fırsat vermemeliyiz” dedi, İTSO Başkanı Yılmaz konuşmasının devamında ise şu ifadelere şer verdi, “Ülkemizin birlik ve beraberliğini hedef alanların tahriklerine hep birlikte karşı duracağız. Akan kanı, birbirimizi daha çok severek ve birbirimize daha çok saygı duyarak durduracağız. Etnik köken ayrımı yapmaksızın birbirimizi sahiplenerek durduracağız.

Şunu hiçbir zaman unutmayalım ki; biz birlik ve beraberlik içinde oldukça karşımızdakiler kaybetmeye mahkûmdur.” İTSO Eylül ayı meclisindin gündeminde TOBB tarafından gönderilen 27/08/2015 tarih ve 16202 sayılı iç yönergenin eksik ve değişiklikler konulu yazısının onaylanması oy çokluğuyla kabul edilirken, Hesapları inceleme komisyonun raporu ve 2015 yılı Ağustos ayı mizanının görüşülerek mecliste oy çokluğuyla kabul edildi. Meclis gündeminde bulunan Müteferrik Konular ile ilgili meclis üyeleri Görüş ve Önerilerde bulunuldular.

İİTSO MECLİSİ TERÖRE KARŞI TEPKİ VERDİ (2) İİTSO MECLİSİ TERÖRE KARŞI TEPKİ VERDİ (3)

Önceki İçerikKENT KONSEYİ OKUL ÖNCESİ SERVİS ŞOFÖRLERİYLE BİR ARAYA GELDİ
Sonraki İçerikArsuz’a renk katan turnuva