Eğitimin Çıtasını Yükselteceğiz

Akademik başarıları, sosyal ve kültürel başarılarla desteklenen Bilfen Eğitim Sistemi sayesinde tam donanımlı bireyler yetiştirmeyi hedefleyen Bilfen Okulları İskenderun Kampüsü açıldı.SON TEKNOLOJİ KULLANILIYOR

Bilfen Eğitim Sistemi, öğrencileri akademik başarılarının yanı sıra, kültür- sanat, spor ve diğer sosyal alanlarda başarılar kazanmış donanımlı bireyler olarak yetiştirmeyi hedefliyor.

Bilfen Eğitim sisteminde, tüm dünyada kabul gören ‘Duvarsız Eğitim Modelini’ uyguluyor.

Bilfenli öğrenciler, koridorlarda yürürken duvarlarda var olan materyaller sayesinde fen, sosyal, tarih, coğrafya, yabancı dil, müzik derslerine destek olacak bilgilere ulaşabiliyorlar. Eğitim sistemine entegre olan son teknolojilerle E-Etüt, Evdeki Öğretmen ve Sanal Okul projelerini öğrencilerine uyguluyor.Bilfen 1 copyHER MEZUN 2 DİL BİLİYOR
Dil öğretiminde dünyadaki yeni teknik ve yöntemleri yakından izleyen Bilfen öğrencilerine hayat boyu kullanacakları bir dil eğitimi sunuyor. Anaokulundan liseye kadar her seviye için uluslararası geçerliliği kabul edilmiş metotları kullanıyor, her öğrenciye iki dil bilen bireyler olarak mezun ediyor.

Bilfen öğrencilere bilim, matematik gibi akademik kulüplerden yaratıcı drama, fotoğrafçılık, kısa film gibi sanatsal kulüplere, basketbol, voleybol, yüzme, satranç gibi sportif kulüplerden, sınıf seviyelerine göre AB, CERN, NASA gibi uluslararası proje tabanlı kulüplere kadar pek çok seçenek sunuyor.bilfen (13) copy

DONANIMI GÜÇLÜ EĞİTİM YUVASI
25 bin metrekare açık alan üzerine kurulu yaklaşık 17,500 metrekare kapalı alanda hizmet veren İskenderun Kampüsü ,Anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu ve Fen Lisesi bulunuyor.

1,750 öğrenci kapasiteli kampüste, 75 derslik, 566 kişilik konferans salonu, kütüphane , fen, fizik, kimya, biyoloji laboratuvarları, matematik odası, dil becerileri odaları, bilgisayar laboratuarları, İngilizce odaları, resim atölyeleri, moda tasarım atölyesi, fotoğrafçılık atölyesi, seramik atölyesi, bale-dans odası, müzik odaları, orkestra odası, cooking odası, buz pateni pisti, kapalı spor salonları, yüzme havuzları, yemekhaneler, basketbol sahası ve tenis kortları bulunuyor.

Aynı kampüs içerisinde hizmet verecek olan İskenderun Bilfen Anaokulu ise 160 öğrenciye ,toplamda 8 derslik ,129 kişilik konferans salonu ile tam donanımlı hizmet verecek.Bilfen 4 copyBilfen Eğitim Kurumları : 
Bilfen Okulları bugün; 30 anaokulu, 17 ilkokul, 15 ortaokul, 15 lise ile eğitime katkısı büyüyerek devam eden bir eğitim zincirinden oluşuyor. Gelecek nesillerin eğitimine katkı sağlamak, onları başarıya ulaştırmak için yola çıkan Bilfen Okullarında 27 yıllık istikrarlı başarının sırrı, “Eğitim, ciddi bir iştir. Bilmekten öte ona gönül vermek gerekir!” cümlesinde saklıdır. Yeni bin yıla ayak uydurmuş bir kurum olarak evrensel ilkeler ışığında daima mükemmele doğru ilerleyen Bilfen Eğitim Kurumları; tüm fiziksel ve teknolojik donanımlarıyla araştırmacı ruhun çeşitli projelerle desteklendiği, sanatı ve kültürü içine sindirmiş, bilgide yetkin ekibiyle hizmet veriyor. Eğitim kalitesinden ödün vermeden bu alandaki yatırımlarına devam eden Bilfen Okulları; İstanbul, Ankara, Kayseri, Antalya, İskenderun, İzmir, Bursa ve Gebze’deki okulları ile hizmet veriyor.bilfen (1)

bilfen (2)

bilfen (3)

bilfen (8)

bilfen (7)

bilfen (6) copy

bilfen (5)

bilfen (4)

bilfen (9) copy

bilfen (10) copy

bilfen (11) copy

bilfen (12) copy

Bilfen 3 copy

Bilfen 5 copy

Bilfen 6 copy

Bilfen 7 copy

Bilfen 8 copy

Bilfen 9 copy

Bilfen 10 copy

Bilfen 11 copy