NURSAN GURUP HATAY VALİSİNİ AĞIRLADI

Bölgemizin en büyük sanayi kuruluşları arasında yer alan ve her yıl vergi rekortmenleri sıralamasında ilk üçte yer almayı başaran Nursan şirketler gurubu Hatay Valisi Ercan Topaca’yı ağırladı.

Hatay demir çelik sektöründe önemli bir konuma sahip olan Nursan Şirketler gurubu’na özel bir ziyarette bulunan Hatay Valisi Ercan Topaca tesislerde gezi ve incelemelerde bulundu. Türkiye’ye katma değer sağlayan şirketler sıralamasında hem Türkiye genelinde hemde Hatay’da her zaman üst sıralarda yerini koruyan Nursan Şirketler gurubunun üretim tesislerini yerinde inceleyen Vali Topaca özellikle çevre yatırımlarından dolayı fabrika sahiplerine ve yetkililerine teşekkür etti.

Vali Topaca, Payas Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Nursan Grup ziyaretinde Payas Kaymakamı Hakan Kılınçkaya, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Payas OSB Başkanı Nihat Akkatoğlu, İskenderun OSB Başkanı Fatih Tosyalı, Nursan Grup Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Keleş, Nursan Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ramazan Keleş, Payas İlçe Emniyet Müdürü ve Payas Jandarma Komutanı tarafından sıcak bir ilgiyle karşılandı.
Nursan Metalurji ve Nursan Çelik de gezi ve incelemelerde bulunan Vali Ercan Topaca, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamasında Nursan şirketler gurubuna özellikle çevreye olan duyarlılıkları nedeniyle teşekkür etti.

IMG_1701-1 (109)“NURSAN METALURJİ” VE “NURSAN ÇELİK” ÇEVRE DOSTU TESİSLER
Nursan Metalurji ve Nursan Çelik’in çevreye zarar vermeyen tesisler olduğuna vurgu yapan Vali Topaca, “Bölgedeki tüm tesislerin çevre dostu olmasına özen gösteriyoruz. Yatırım yapan sanayicilerimizi destekliyoruz ve bunun yanında, sanayi tesislerinin de çevreye ve insanlara zarar vermemesi en önemli hassasiyetimiz. Tesislerin çevreyi kirletip kirletmediği noktasında ilgili kurumlarımız periyodik olarak ölçüm yapmaktadır. Hem yapılan ölçümlerin sonuçlarından hem de bugün burada yaptığımız gezi ve incelemelerden Nursan’da çevreyi kirletecek olumsuz etkilere rastlanmamıştır. Tertemiz, pırıl pırıl bu tesisler ülke ve bölge ekonomisine de önemli katkılar vermektedir” diye konuştu. Vali topaca Nursan Şirketler gurubu yönetim kurulu başkanı İlyas Keleş’e sosyal projelerde ve hayır sever olarak sağladığı katkılardan dolayı da ayrıca teşekkür etti.

IMG_7254 IMG_7380